Το μακιγιάζ του weekend είναι fresh κι απλό

To weekend είναι εδώ και μάλιστα το πρώτο του χειμώνα. Δεν πτοείστε όμως και το ξέρω. Και τις βόλτες σας θα βγείτε και τα ψώνια σας θα κάνετε και για brunch θα βρεθείτε με τις φίλες σας.

Ζεστά ρούχα χρειάζονται και ένα απαλό αλλά ενδιαφέρον μακιγιάζ που δεν θα περάσει απαρατήρητο. Και δεν μιλάμε για no make up make up αλλά για σωστά τονισμένα μάτια, χείλη και ζυγωματικά τόσο ώστε να αναδεικνύονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Φυσικά πάντα ξεκινάτε από

τη σωστή βάση γιατί αν δεν είναι άψογη η επιδερμίδα ότι κι αν ακολουθήσει θα πάει χαμένο.

Εν αρχή ην το κονσίλερ. Πρέπει να δώσετε λάμψη στην περιοχή των ματιών ειδικά αν χθες βράδυ το ρίξατε έξω. Σ’ αυτή την περίπτωση θα πρέπει να καλύψετε και τους μαύρους κύκλους και μικρές ατέλειες.

Max Factor Radiant Lift Concealer, Fair 01

Στη συνέχεια εφαρμόζετε ένα φον ντεν που προσφέρει κάλυψη, ενυδάτωση και φωτεινή όψη. Χρησιμοποιείτε πάντα με το ειδικό σφουγγαράκι ώστε να απλωθεί ομοιόμορφα. Δεν χρειάζεται να υπερβάλλετε με την ποσότητα. Όσο πιο ανάλαφρο είναι το αποτέλεσμα τόσο το καλύτερο.

Μax Factor Radiant Lip Foundation, Light Ivory 40

Στα μάτια κάνετε περίγραμμα στο κάτω βλέφαρο με ένα άσπρο shimmer μολύβι με έμφαση στην εσωτερική γωνία. Με αυτό τον τρόπο το βλέμμα θα δείχνει ξεκούραστο και υπέροχο.

Urban Decay 24/7 Glide on Eye Pencil, Yeyo

Στα ζυγωματικά ένα blush σε ζωντανή ροζ απόχρωση που ταιριάζει στους περισσότερους τύπους δέρματος, θα δημιουργήσει μια έντονη αίσθηση φρεσκάδας.

Bobbi Brown Brightening Brick Pink

Xωρίς μάσκαρα δεν έχετε να πάτε πουθενά. Οι βλεφαρίδες πρέπει να είναι διακριτικά τονισμένες με καμπύλες και όγκο. Μία στρώση το πρωί είναι αρκετή.

Sephora Collection Cinescope Mascara, No 2 Ultra Black

Η τελευταία πινελιά ανήκει στα χείλη. Οι ματ υφές απαγορεύονται το πρωί αφού το φως τις κάνει να δείχνουν ακόμα πιο “σκληρές”. Επιλέγετε ένα απαλό ροζ λιπ γκλος που θα χαρίσει το απαραίτητο χρώμα και λαμπερό φινίρισμα.

Estee Lauder Pure Color Envy Sculpting Gloss, Suggestive Kiss

Διαβάστε ακόμη:

Αυτή την κρέμα χεριών θα την ζηλέψουν πολλές

Τα lip looks που θα σας μεταμορφώσουν σε Christmas Queens!

Keywords
Τυχαία Θέματα