Προβλέψεις Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα

ΚΡΙΟΣ

Θα κάνετε μια αναδρομή στο παρελθόν και ίσως να θυμηθείτε πράγματα και ανθρώπους που σας έχουν πληγώσει. Μην έχετε ενοχές και σκέφτεστε αρνητικά γιατί δεν πρόκειται να βγει τίποτα.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα ήταν ίσως καλό να ρίξετε μια ματιά στις προσδοκίες που έχετε για τον εαυτό σας. Εξετάστε αν ακόμα θέλετε τις ίδιες απαιτήσεις από εκείνους που βρίσκονται κοντά σε εσάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πρέπει να διαμορφώσετε το πρόγραμμα σας ώστε να έχετε και χρόνο για τον σύντροφο σας παρά τις πολλές υποχρεώσεις που έχετε, γιατί αν δεν βλέπεστε η φλόγα της σχέσης

σας θα αρχίσει να σβήνει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να υπάρξουν παρεξηγήσεις ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας. Φροντίστε να τις λύσετε σύντομα για να μην φτάσουν τα πράγματα στα άκρα χωρίς λόγο.

ΛΕΩΝ

Μπορείτε να κάτσετε με κάποιον φίλο σας να μιλήσετε και να ξεκαθαρίσετε παρεξηγήσεις που έχουν δημιουργηθεί μέσω τρίτων. Είναι καλό να βρείτε μια λύση γιατί πιο πολλά αξίζει η φιλία σας από τα λόγια τρίτων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα θα χρειαστεί να έχετε μεγάλη υπομονή με όσα πρόκειται να δείτε και να ακούσετε στην δουλειά σας. Σας συμβουλεύουμε όμως να μην πάρετε θέση, απλά παρακολουθήστε ως θεατές.

ΖΥΓΟΣ

Αρνείστε όπως πάντα να ακούσετε την κριτική. Μπορεί να μην είναι κακοπροαίρετη αλλά εσείς βιάζεστε να επιτεθείτε πριν καν σφήσετε κάποιον να ολοκληρώσει την πρότασή του. Μήπως ήρθε η ώρα να σταματήσετε να παρεξηγείτε όλα όσα σας λένε;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσπαθήστε να είστε συνεπείς σε ότι έχετε να κάνετε για να τελειώσετε νωρίς και να περάσετε χρόνο με την οικογένεια σας,τους φίλους ή τον σύντροφό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εάν πρέπει να δουλέψετε από το σπίτι δεν θα είναι ιδιαίτερα εφικτό γιατί θα μπαινοβγαίνει κόσμος και έτσι ησυχία δεν θα βρείτε. Προσπαθήστε να τους εξηγήσετε ήρεμα πως χρειάζεστε ησυχία και αν δεν το καταλάβουν μην διστάσετε να υψώσετε τον τόνο της φωνής σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν θα έχετε την καλή διάθεση των προηγούμενων ημερών. Ίσως να μην αισθάνεστε καλά και να σας περιτριγυρίζει κάποια ίωση. Εφοδιαστείτε με φάρμακα, φτιάξτε σούπες, φορέστε ζεστά ρούχα και μείνετε στο σπίτι για να αναρρώσετε γρήγορα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με το καθημερινό χάος που επικρατεί αυτό το διάστημα στη ζωή σας, η λέξη που μονοπωλεί το ενδιαφέρον σας είναι η δουλειά.Έχετε όμως και προσωπική ζωή μην το ξεχνάτε αυτό.

ΙΧΘΥΕΣ

Αν έχετε προγραμματίσει ένα ταξίδι για το επόμενο διάστημα κάτι θα γίνει και θα πρέπει δυστυχώς να το αναβάλλετε. Προσοχή στην υγεία σας.

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο!

Keywords
Τυχαία Θέματα