Τo γιαούρτι παίρνει τη θέση που του αξίζει στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης χάρη στις ενυδατικές του ιδιότητες

Το γιαούρτι δεν κάνει καλό μόνο στον οργανισμό είναι ότι καλύτερο και για την επιδερμίδα. Τις ανακουφιστικές και δροσιστικές του ιδιότητες τις γνωρίζετε χρόνια τώρα. Ήρθε η ώρα να μάθετε και όλα τα υπόλοιπα οφέλη που προσφέρει στο δέρμα του προσώπου χάρη στα προβιοτικά και πρεβιοτικά που περιέχει.

Η Kορρές υπήρξε η πρώτη μάρκα παγκοσμίως που ενσωμάτωσε το γιαούρτι σε καλλυντική φόρμουλα, το Yoghurt Cooling Gel το 2003, μεταφέροντας στο ακέραιο την ισχυρή ενυδατική δράση του σε ένα προϊόν, που κατέληξε συνώνυμο του ελληνικού

καλοκαιριού και διεθνές best-seller της μάρκας. Το ίδιο συστατικό διασταυρώνεται με την προηγμένη τεχνολογία των πρεβιοτικών και προβιοτικών και επιπλέον ισχυρούς ενυδατικούς παράγοντες στη νέα συλλογή Ελληνικό Γιαούρτι.

Έχοντας κάνει τη μετάβαση από το χώρο της διατροφής και αποτελώντας πλέον αντικείμενο εντατικής έρευνας στον τομέα της Δερματολογίας, τα προβιοτικά είναι το πιο πρόσφατο beauty buzzword. Αυτοί οι ζωντανοί μικροοργανισμοί είναι τα «καλά βακτήρια» που βοηθούν το δέρμα να διατηρήσει την ισορροπία του, συμμαχώντας με τα τρισεκατομμύρια βακτηρίων που ζουν σε αυτό, ενισχύοντας τη φυσική ασπίδα, γνωστή ως μικροβίωμα του δέρματος. Στη νέα συλλογή, η τεχνολογία των πρεβιοτικών και προβιοτικών χαρίζει ένα βαθιά ενυδατωμένο, ισορροπημένο, δέρμα, που έχει αντοχή ώστε να διατηρεί τη νεανική όψη και φρεσκάδα του.

Και όλα αυτά στάθηκαν πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία της σειρά περιποίησης Κορρές Ελληνικό Γιαούρτι η οποία αποτελείται από:

Κρέμα gel ημέρας για κανονικές και μικτές επιδερμίδες και κρέμα gel για λιπαρές εμπλουτισμένες σε πρεβιοτικά και προβιοτικά, πρωτεΐνες Γιαουρτιού, ενυδατικό πλέγμα βιοπολυμερών και τρεις τύπους υαλουρονικού οξέος που προσφέρει ενισχυμένη ενυδάτωση, χαρίζοντας ισορροπημένο δέρμα με υγιή όψη.

Κρέμα ματιών για 48ωρη ενεργή ενυδάτωση με στοχευμένη δράση σε πρήξιμο, σακούλες και μαύρους κύκλους εμπλουτισμένη σε πρεβιοτικά και προβιοτικά, πρωτεΐνες Γιαουρτιού, ενυδατικό πλέγμα βιοπολυμερών και εκχύλισμα rhodiola rosea. Το ειδικό κεραμικό tip εφαρμογής του προϊόντος προσθέτει στην εμπειρία χρήσης ένα μοναδικό cooling effect, συμβάλλοντας στη βελτίωση των μαύρων κύκλων και του πρηξίματος.

Επανορθωτική κρέμα νύχτας για ενισχυμένη ενυδάτωση και θρέψη. Εμπλουτισμένη σε πρεβιοτικά και προβιοτικά, πρωτεΐνες Γιαουρτιού, ενυδατικό πλέγμα βιοπολυμερών, τρεις τύπους υαλουρονικού οξέος και φυτικά βούτυρα, προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και λείο δέρμα ήδη από το επόμενο πρωί, ενώ χαρίζει ισορροπημένο, «δυνατό» δέρμα.

Διαβάστε ακόμη:

To make up look της Katy Perry σας υπενθυμίζει ότι τα χρωματιστά μολύβια ματιών πρωταγωνιστούν και πάλι

4+1 συνήθειες στο μακιγιάζ που πρέπει να αφήσετε στην άκρη τώρα που είναι Άνοιξη

Keywords
Τυχαία Θέματα