Αποκάλυψη από Χαράλαμπο Κοτσώνη για το MasterChef: «Ο Σταμάτης έφυγε γιατί…»

Ο Χαράλαμπος Κοτσώνης μετά την αποχώρηση του από το MasterChef βρέθηκε Στη Φωλιά των Κου Κου και μίλησε για όλα τα θέματα που είχαν απασχολήσει κατά τη διάρκεια της παραμονής του στον μαγειρικό διαγωνισμό.

Ανάμεσα σε αυτά η κόντρα του με τον Παντελή Βούρο και το περιβόητο “κουλί” το οποίο έγινε viral. Ο ίδιος ανέφερε στους παρουσιαστές πως με τον Παντελή συζήτησαν και τα βρήκαν, αφού ο ίδιος ζήτησε συγγνώμη παραδεχόμενος πως αντέδρασε πολύ έντονα,

Ο Χαράλαμπος Κοτσώνης σχολίασε ακόμα και τη διαφορετική άποψη που είχε όσον αφορά την αποχώρηση του Σταμάτη Κωβαίου από

το MasterChef. ‘Ό,τι έγινε με τον Σταμάτη και αποφάσισε να αποχωρήσει με τον τρόπο που αποχώρησε ήταν επειδή έμαθε τι γινόταν έξω. Προσωπικά δεν ήθελα να μεταφέρω την εικόνα του κόσμου στους άλλους στο σπίτι. Ο καθένας έχει τον δικό τον τρόπο να αντιλαμβάνεται τα πράγματα έξω, λίγο υπερβολικά”, είπε ο Χαράλαμπος εξηγώντας πως ο καθένας έχει το δικό του τρόπο να αντιλαμβάνεται τα πράγματα.

“Αν πήγαινα στο σπίτι και έλεγα στον καθένα πως τον βλέπει ο κόσμος, εκτός της πίεσης του εγκλεισμού θα του έκανα τεράστιο κακό. Ο Ντέιβιντ δεν σκέφτηκε το ίδιο. Είπε μερικά πράγματα λίγο υπερβολικά. Μερικά πράγματα δεν ήταν όπως τα εξήγησε. Ο Σταμάτης σαν ένας χαρακτήρας ιδιαίτερος και με τον εγκλεισμό και με όλα, το πήρε στραβά και έγινε ό,τι έγινε. Εγώ προσπάθησα να δώσω μια γενική εικόνα για το τι γίνεται έξω. Ο πρώτος που επηρεάστηκε από τα νέα ήταν ξεκάθαρα ο Σταμάτης. Το πιο τρανό παράδειγμα ήταν ο Σταμάτης”, εξήγησε ο πρώην παίκτης του MasterChef.

Διαβάστε ακόμα: Μαρία Καλάβρια: “Στην αρχή με ενόχλησαν τα δημοσιεύματα για τη σχέση μου με τον Δημήτρη…”

Απίστευτη καταγγελία για Σεφερλή! “Κάθε βράδυ έπρεπε να τρώω 15 σφαλιάρες αληθινά!”

Νίκη Βίσση: Συγκλονίζει η αδελφή της Άννας Βίσση! Μένει στο υπόγειο του σπιτιού της που κάηκε στο Μάτι

Keywords
Τυχαία Θέματα