«Ματωμένο» παρκούρ για 16χρονο στα Τρίκαλα

ΡΕΠΟΡΤΑΖ«Ματωμένο» παρκούρ για 16χρονο στα ΤρίκαλαΔευτέρα, Απρίλιος 22, 2019 - 15:06

❱❱ «Βουτιά» θανάτου 16χρονου από ταράτσα στα Τρίκαλα

Από την
Εύα Παπαδάτου

Το ριψοκίνδυνο παρκούρ μιας παρέας εφήβων από ταράτσα σε ταράτσα στα Τρίκαλα οδήγησε σε μια τραγωδία που συγκλονίζει, με θύμα έναν 16χρονο.

Ο άτυχος Μάριος Ψήλλης, μαθητής της γ' γυμνασίου, έκανε «βουτιά» θανάτου από ύψος τεσσάρων ορόφων στον φωταγωγό πολυκατοικίας της οδού Ασκληπιού, όταν

υποχώρησε το τζάμι που τον κάλυπτε, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο. Το τραγικό περιστατικό, που έχει βυθίσει στο πένθος τη θεσσαλική πόλη, έγινε το πρωί της Κυριακής των Βαΐων, όταν η παρέα των ανηλίκων έκανε το ιδιαίτερα δημοφιλές σε αυτές τις ηλικίες σπορ, που περιλαμβάνει υπερπήδηση εμποδίων, φυσικών και τεχνητών (από τοίχους και πεζούλια ως ποτάμια και βράχους).

Στον φωταγωγό

Κάποια στιγμή ο νεαρός Βορειοηπειρώτης κατευθύνθηκε με ταχύτητα προς τον φωταγωγό, το τζάμι του οποίου δεν άντεξε και έγινε θρύψαλα, παρασύροντας στο κενό τον άτυχο έφηβο. Οι φίλοι του υπέστησαν σοκ και έτρεξαν να καλέσουν σε βοήθεια, αλλά ήταν αργά για το παιδί, το οποίο είχε τραυματιστεί θανάσιμα και οι πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο το ανέσυραν νεκρό.

Παρόμοια τραγωδία είχε συγκλονίσει τη Θεσσαλονίκη το 2014, όταν ο 13χρονος Θοδωρής είχε βρει τον θάνατο με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, δηλαδή κάνοντας «βουτιά» από φωταγωγό πολυκατοικίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα