Τα πιο ωραία boho σύνολα στο 2o Σαββατοκύριακο του Coachella Festival 2019

Το Coachella Festival ολοκληρώθηκε αυτό το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε και για μια ακόμα φορά είδαμε μερικά πολύ εντυπωσιακά boho looks. Αρκετές stars πήγαν στα parties και στις συναυλίες του γνωστού φεστιβάλ μουσικής της Καλιφόρνια και έκλεψαν τις εντυπώσεις με τα υπέροχα looks τους.

Joan Smalls

Romee Strijd

Cardi B

Tatiana

Elizabeth Price

Teyana Taylor

Janice Joostema

Leomie Anderson

*NSYNC and Ariana Grande

Ariana Grande

Chantel Jeffries

Olivia Culpo

Στο Coachella Festival βρέθηκε και η Ελληνίδα σχεδιάστρια Βάσια Κωσταρά η οποία μάλιστα δημοσίευσε αρκετές φωτογραφίες της στον λογαριασμό της στο instagram. Η Βάσια υιοθέτησε το dress code του φεστιβάλ που είναι boho και μας εξέπληξε με τις στιλιστικές της επιλογές.

Ένα από τα looks που επέλεξε ήταν ένα υπέροχο φλοράλ διαφανές φόρεμα που συνδύασε με δερμάτινη ζώνη, αξεσουάρ και hair clips στα μαλλιά της.

Το δεύτερο look της Βάσιας ήταν εξίσου εντυπωσιακό καθώς η ίδια επέλεξε φλοράλ τοπ και ψηλόμεση καμπάνα, ενώ ολοκλήρωσε το look της με δερμάτινο καπέλο, δύο ψηλούς κότσους στα μαλλιά της, αρκετά hair clips και χρυσόσκονη! Η όμορφη σχεδιάστρια πρόσθεσε μερικά στρας πάνω από τα φρύδια της, ένα trend που είδαμε να υιοθετείται από πολλές celebrities στο Coachella Festival.

Το τρίτο look της Βάσιας Κωσταρά ήταν ένα πορτοκαλί φόρεμα το οποίο η ίδια φόρεσε με δερμάτινη ζώνη, αρκετά βραχιόλια, μπαντάνα και καπέλο στο κεφάλι! Η γνωστή σχεδιάστρια επέλεξε σε όλες της τις εμφανίσεις μακιγιάζ σε γήινους τόνους με ένταση στα μάτια, ενώ τα μαλλιά της τα άφησε ανέμελα κάτω.

Διαβάστε ακόμα: 10+1 καινούριοι τρόποι για να φορέσεις το bomber jacket σου αυτή την Άνοιξη- Υιοθέτησε και φέτος αυτή την τάση με τις πιο φρέσκιες ιδέες

Η Μαρία Μπεκατώρου με εντυπωσιακό λευκό φόρεμα στον ημιτελικό του YFSF (φωτό)-Έκλεψε τις εντυπώσεις για μια ακόμα φορά

Θες να οργανώσεις τέλεια την ανοιξιάτικη ντουλάπα σου; 10 tips που πρέπει να ακολουθήσεις!-Όλα τα tips που πρέπει να ξέρεις για να έχεις τα πάντα super οργανωμένα

Keywords
Τυχαία Θέματα