Τα κραγιόν που θα μείνουν στο νεσεσέρ σας από τώρα μέχρι και το τέλος του Καλοκαιριού

Οι σκούρες μένουν στην άκρη μέχρι και το επόμενο φθινόπωρο και τη σειρά τους παίρνουν οι ζωηρές αποχρώσεις και οι ενυδατικές υφές. Οι make up artists άλλωστε σας έχουν ενημερώσει εδώ και μήνες για τις νέες τάσεις κι εσείς πρέπει να τις ακολουθήσετε με κλειστά μάτια. Εκείνοι μόνο γνωρίζουν αφού τις δημιουργούν. Στα παρασκήνια των shows έδωσαν αγώνα με τα λαμπερά χρώματα και τις τέλειες λάμψεις.

Γνωρίζουμε ότι αγαπάτε πολύ τα vampy κραγιόν αλλά δεν ταιριάζουν με το δυνατό φως του ήλιου ούτε με τη sun

kissed επιδερμίδα. Το κοραλί για παράδειγμα ψηφίστηκε από την Pantone ως το χρώμα της χρονιάς και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να το τιμήσετε δεόντως. Το φούξια είναι επίσης ένα από τα μεγαλύτερα trends και τα απαλά nude με ροζ και ροδακινί υποτόνους είναι ότι ωραιότερο για την άνοιξη και το καλοκαίρι.

Αν θέλετε μεγαλύτερη ένταση μπορείτε να απλώσετε κραγιόν και από πάνω να εφαρμόσετε ένα λιπ γκλος με έξτρα λάμψη. Ή να κάνετε περίγραμμα στα χείλη με το αγαπημένο σας μολύβι, να τα γεμίσετε με αυτό και τέλος να χαρίσετε το τέλειο φινίρισμα με ένα ενυδατικό και γυαλιστερό αλλά διάφανο λιπ γκλος. Με αυτούς τους δύο τρόπους το χρώμα θα παραμείνει αναλλοίωτο καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Κι έτσι θα αποφύγετε τη χρήση του ματ κραγιόν.

Επίσης οι ειδικοί σας υπενθυμίζουν ότι το μονοχρωματικό look συνεχίζει να είναι μεγάλη τάση. Αυτό σημαίνει ότι μάτια, ζυγωματικά και χείλη αποκτούν την ίδια ακριβώς απόχρωση. Μπορείτε να το αποκτήσετε με το κραγιόν σας μόνο το οποίο θα απλώσετε με τα δάχτυλα και στα τρία σημεία. Το αποτέλεσμα είναι διακριτικό και υπέροχο.

Εμείς επιλέξαμε τις αγαπημένες φόρμουλες και αποχρώσεις. Εσείς δεν έχετε παρά να αποκτήσετε εκείνη που ταιριάζει στον τόνο της επιδερμίδας σας και το look. Άλλωστε είμαστε σίγουρες ότι ενόψει του Πάσχα θα επισκεφτείτε το αγαπημένο σας beauty κατάστημα για να ανανεώσετε το νεσεσέρ σας.

Tom Ford Boys & Girls, Federico

Shiseido Laquering Lipshine, Plexi Pink

Urban Decay Lo-Fi Mousse, Noise

Giorgio Armani Lip Maestro Freeze Liquid Lipstick, Ice Blush

Maybelline New York X Puma SuperStay Matte Ink Liquid Lipstick

Korres Morello Lipstick, Golden Pink

YSL Rouge Volupte Shine. Fuchsia Surrealiste

Διαβάστε ακόμη:

Ιδού τι πρέπει να κάνετε αν θέλετε να ανανεώσετε τα μακριά μαλλιά σας χωρίς να τα κόψετε

Δείτε γιατί το νερό που λούζετε τα μαλλιά σας ξεθωριάζει ή αλλοιώνει το χρώμα τους

Keywords
Τυχαία Θέματα