Το αντηλιακό της πόλης για φέτος περιέχει marshmallow που εκτός από γλύκισμα είναι και ένα super ενυδατικό στοιχείο

Η ευαίσθητη επιδερμίδα του προσώπου εκτίθεται καθημερινά στις βλαβερές ακτίνες UV και στη ρύπανση της ατμόσφαιρας. Η αντηλιακή κρέμα λοιπόν είναι εξίσου σημαντική με την ενυδατική. Τόσο το καλοκαίρι όσο και το χειμώνα. Θα σας το τονίζουμε διαρκώς γιατί ξεχνιέστε.  

Οι περισσότερες από εσάς θέλετε ένα αντηλιακό αποτελεσματικό και με φυσικά συστατικά. Κι εμείς το βρήκαμε. Πρόκειται για το Jurlique UV Defence Lotion SPF50 High Protection Lotion PA.

Ένα προϊόν σε μορφή λοσιόν που παρέχει υψηλή προστασία από την UV ακτινοβολία και δρα ως άμυνα ενάντια στις βλαβερές επιπτώσεις που προκαλούν οι UVA και UVB ακτίνες όπως το ηλιακό έγκαυμα, οι μαύρες κηλίδες και η πρόωρη γήρανση.

Η σύνθεσή της είναι εμπλουτισμένη με ένα αποκλειστικό σύμπλεγμα προστασίας ενάντια στη ρύπανση, ένα καινοτόμο μείγμα από ισχυρά εκχυλίσματα βοτάνων. Τα βότανα συλλέγονται με το χέρι, καλλιεργούνται στη Νότια Αυστραλία, και ενισχύουν τον φυσικό δερματικό φραγμό της επιδερμίδας ενάντια στη ρύπανση, στα αλλεργιογόνα συστατικά και σε τοξικούς περιβαλλοντικούς παράγοντες.

H καθημερινή έκθεση στην UV ακτινοβολία και η οι ατμοσφαιρικοί ρύποι μπορούν να προκαλέσουν ένα «χάος» στην επιδερμίδα που συνοδεύεται από ερυθρότητα, μαύρες κηλίδες και πρόωρη γήρανση.

Συνδυάζοντας τις ιδιότητες της υψηλής τεχνολογικής ηλιακής προστασίας με το μοναδικό βοτανικό σύμπλεγμα της Jurlique ενάντια στη ρύπανση, εξασφαλίζεται η μέγιστη προστασία της επιδερμίδας σας. Κάθε συστατικό της UV Defence διαθέτει ισχυρές ιδιότητες που συμβάλλουν αυτόνομα στη φροντίδα και προστασία του δέρματος.

Περιλαμβάνει στη σύνθεση του χαμομήλι που ενυδατώνει, καταπραΰνει και αποκαθιστά τη φυσική λάμψη. Καλέντουλα που ηρεμεί την ευαίσθητη επιδερμίδα. Marshmallow για βαθιά ενυδάτωση και απαλότητα.  Εχινάκεια και Σπιλανθές που εξισορροπούν τη λιπαρότητα. 

Η ελαφριά του φόρμουλα είναι σχεδόν αόρατη. Εναρμονίζεται όμορφα με την επιδερμίδα σας αφήνοντας ένα αόρατο πέπλο προστασίας. Αναμφισβήτητα αποτελεί το πρώτο βήμα στην καθημερινή σας περιποίηση, αρκεί να αφεθείτε στις απαλές νότες της λεβάντας και του κίτρου, απολύτως απαλλαγμένες από το δυσάρεστο άρωμα που συχνά συναντάται στα παραδοσιακά αντηλιακά. Η επιδερμίδα ενυδατώνεται και αποκτά λεία και μεταξένια υφή, σε συνδυασμό με ένα ομοιόμορφο τόνο, λειτουργώντας ως ιδανική βάση για την εφαρμογή του μακιγιάζ.

Τρόπος χρήσης: Εφαρμόστε κάθε πρωί ομοιόμορφα στο πρόσωπο, τον λαιμό και το ντεκολτέ, 20 λεπτά πριν την έκθεση στον ήλιο.

Διαβάστε ακόμη:

H Cara Delevingne κερδίζει τις εντυπώσεις με το αξεπέραστο hair look της

Υπάρχει ένα celebrity braid look που σας ταιριάζει τέλεια απλά πρέπει να το ανακαλύψετε

Keywords
Τυχαία Θέματα