Κυριάκος Πελεκάνος: «Πριν δυο χρόνια έχασα τη μητέρα μου, τις τελευταίες της μέρες…»

Ο πρώην παίκτης του Survivor, Κυριάκος Πελεκάνος μίλησε στην εκπομπή “Μαζί σου” και στη Γεωργία Γαραντζιώτη και αναφέρθηκε ανάμεσα σε άλλα και στην απώλεια της μητέρας του. Ενώ μίλησε και για τη σχέση του με τους Τούρκους, για τους οποίους, όπως τόνισε, έχει αλλάξει γνώμη μετά το παιχνίδι.

«25 Μαρτίου πριν δύο χρόνια έχασα τη μάνα μου. Τις τελευταίες της μέρες τις πέρασε σε ένα ίδρυμα ανακούφισης, να το πω. Σε ούτε έξι μήνες τη χάσαμε. Όποιος έχει περάσει από αυτή τη διαδικασία ξέρει πόσο

δύσκολο είναι. Η μητέρα μου ήταν μικρή, στα 63. Περίμενε να πάρει τη σύνταξή της για να ζήσει επιτέλους τη ζωή της, με την εγγονή της, τη βαφτιστήρα μου, που τώρα είναι έξι. Και περίμενε αν γεννηθεί ο Κριστιάν, περίμενε τον γάμο, αλλά δεν πρόλαβε.

Είχαμε πει με την αδερφή μου ότι, στο συγκεκριμένο ίδρυμα κάθε δωμάτιο είναι δωρεά από κάποιον, οπότε είπαμε με τη Μαρία ότι επειδή η μάνα μας πέρασε τις πιο ποιοτικές μέρες από τους έξι μήνες σε αυτό το ίδρυμα και της φέρθηκαν πάρα πολύ καλά… Κι επειδή το συγκεκριμένο ίδρυμα κάνει μια επέκταση, ανανέωση, είπαμε με τη Μαρία ότι θα βάλουμε στόχο , στη μνήμη της μάνας μας, να κάνουμε ένα δωμάτιο.

Με τους Τούρκους μεγαλώσαμε να είναι εχθροί μας, με όλα αυτά που μας μαθαίνουν κι έχω να πω ότι ειδικά μετά τη μίξη έχω αλλάξει γνώμη γιατί πλέον έχω κάνει φίλους. Και από τη στιγμή που τα παιδιά όταν σμίξαμε σαν άσπρη ομάδα μου έδειξαν απίστευτο σεβασμό και εκτίμηση, έχω φίλους. Χικμέτ, Μπόρα, Σεντά, Οκάι, Μπουσρά, Σαμπριγιέ, οι οποίοι ήταν μαζί μου όλη μέρα, περνούσαμε καλά», είπε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Πελεκάνος.

Διαβάστε ακόμα:

Διάσημες Ελληνίδες στην παραλία με μπικίνι και χωρίς… ρετούς!

Ελληνίδα τραγουδίστρια: “Στο παρελθόν με βόλευε να ξέρουν ότι είμαι δεσμευμένη για να…”

Μαρίνα Σάττι: Η ιστορία αγάπης των γονιών της και το bullying που βίωσε ο πατέρας της

Keywords
Τυχαία Θέματα