Μαρίνα Σάττι: Η ιστορία αγάπης των γονιών της και το bullying που βίωσε ο πατέρας της

Μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης παραχώρησε η Μαρίνα Σάττι στο Πρω1νό και στον Άρη Καβατζίκη. Η τραγουδίστρια κατά τη διάρκεια της κουβέντας της με τον δημοσιογράφο, αποκάλυψε πως δεν είναι άνετη με τις κάμερες γι’ αυτό και σπάνια παραχωρεί συνεντεύξεις.

Αναφερόμενη στην πορεία της και τα παιδικά της χρόνια, είπε: “Από πέντε χρονών ξεκίνησα να παίζω κλασικό πιάνο. Ο μπαμπάς μου επειδή αγαπούσε πολύ τη μουσική είχε πάρει μικρά πιανάκια, κρουστά, πλήκτρα, κιθάρα και εγώ ό,τι και να γινόταν ασχολιόμουν με αυτά. Στην Γ’ Λυκείου ξεκίνησα κλασικό τραγούδι σαν μια διέξοδο από το διάβασμα για τις

πανελλήνιες. Μου άρεσε πολύ η Μαρία Κάλας, τραγουδούσα το Casta Diva στα Ιταλικά χωρίς να ξέρω τι λέει. Έδωσα εξετάσεις για να πάρω την υποτροφία “Μαρία Κάλας”, αλλά δεν κατάφερα να την πάρω, πήρα υποτροφία στο Berkeley”.

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε και για τους γονείς της και εξομολογήθηκε πως η ιστορία τους, τη συγκινεί: “Ο μπαμπάς μου ήρθε από το Σουδάν για να σπουδάσει ιατρική στην Αθήνα και η μαμά μου από την Κρήτη για να σπουδάσει χημικός μηχανικός, έτσι γνωρίστηκαν. Με συγκινεί η ιστορία των γονιών μου γιατί ήταν πολύ διαφορετική εποχή. Ο μπαμπάς μου δέχτηκε bullying όταν ήρθε στην Ελλάδα”. Όσο για το αν δέχτηκε η ίδια bullying, είπε: “Στο μπαλέτο τα κορίτσια με αποκαλούσαν σοκολάτα και εγώ πήγαινα και το έλεγα στη διευθύντρια”!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Αυτό είναι το τηλεπαιχνίδι που θα παρουσιάσει ο Χρήστος Φερεντίνος! 

Ελληνίδα τραγουδίστρια: “Στο παρελθόν με βόλευε να ξέρουν ότι είμαι δεσμευμένη για να…”

Ξέσπασε κατά γνωστού σκηνοθέτη ο Ορέστης Τζιόβας: “Είναι δόλιος και αληταράς”! 

Keywords
Τυχαία Θέματα