Γνωστές Ελληνίδες μας δείχνουν τι φοράνε στις διακοπές τους αλλά και στην παραλία

Οι Ελληνίδες celebrities μας δείχνουν τι επιλέγουν να φοράνε φέτος το καλοκαίρι στην παραλία ή στις εξορμήσεις τους στα νησιά της Ελλάδας. Δες τα εντυπωσιακά τους looks και κλέψε ιδέες και για το δικό σου προσωπικό στιλ.

Η Ελένη Μενεγάκη έχει μια αδυναμία στο λευκό χρώμα και το επιλέγει πάρα πολύ συχνά στις βόλες της στην παραλία

της Άνδρου που επισκέπτεται συχνά. Η ίδια συνδυάζει πάντα τα λευκά της πουκάμισα, τα φοράματα και τα καφτάνια με ψάθινα καπέλα.

Η Αλέκα Καμηλά φοράει μαύρο διαφανές φόρεμα με δαντέλα και το συνδυάζει με το μπικίνι μαγιό της. Ολοκληρώνει το look της με κοντά κολιέ στον λαιμό, γυαλιά ηλίου και μικρούς κρίκους στα αυτιά.

Η Φαίη μας φοράει ένα ολόσωμο μαγιό σε μια από τις πιο hot αποχρώσεις του καλοκαιριού και το συνδυάζει τέλεια με animal print καπέλο.

H Κατερίνα Καινούργιου επενδύει σε μαύρο μπικίνι μαγιό που συνδυάζει με μαύρο shirt dress και headband.

Η Μαρία Ηλιάκη φοράει φλοράλ μαγιό σε μια από τις πιο ωραίες καλοκαιρινές αποχρώσεις και το συνδυάζει με μάξι πλισέ φούστα και φλατ slippers.

H Σταματίνα Τσιμτσιλή επιλέγει ολόσωμο στράπλες μαγιό και το ταιριάζει μετα μαύρα γυαλιά ηλίου της και τίποτα άλλο!

Η Ελένη Τσολάκη λατρεύει τις casual καλοκαιρινές φούστες σε ωραίες αποχρώσεις και τις συνδυάζει με τα αγαπημένα της φλατ δερμάτινα σανδάλια.

Η Ευαγγελία Αραβανή επιλέγει ολόσωμο μαύρο μαγιό και χρυσά σκουλαρίκια και δεν χρειάζεται τίποτα άλλο για να εντυπωσιάσει.

Διαβάστε ακόμα: 6 black & white looks για τις καλοκαιρινές σου εξόδους! (VIDEO)- Τα πιο ωραία looks για να τραβήξεις όλα τα βλέμματα επάνω σου

Hot Trend: Τα δερμάτινα outfits που επιλέγει η Chiara Ferragni!- Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες τάσεις του καλοκαιριού και η Chiara μας δείχνει έξυπνους τρόπους για να την υιοθετήσουμε

Star Style: Οι πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις στο πάρτι του περιοδικού OK (φωτό)- Τι φόρεσαν οι Ελληνίδες stars σε ένα από τα μεγαλύτερα πάρτι του καλοκαιριού;

Keywords
Τυχαία Θέματα