Θες να φαίνεσαι και να νιώθεις 20άρα; 4 τέλειες επιλογές πρωινού γεμάτες διαιτητικά και αντιοξειδωτικά στοιχεία!

Σας έχουμε πει πάρα πολλές φορές πως το πρωινό είναι χωρίς καμία αμφιβολία το σημαντικότερο γεύμα της ημέρας. Γι’ αυτό και πρέπει να είναι πλούσιο, θρεπτικό, ισορροπημένο και να δίνει βιταμίνες, ενέργεια και απαραίτητα συστατικά, για το υπόλοιπο της ημέρας.

Ξέρουμε άλλωστε πόσο εξαντλητικό είναι το πρόγραμμά σας και πόσες πολλές οι υποχρεώσεις σας, τόσο στην επαγγελματική σας ζωή, όσο και στην προσωπική.

Παρακάτω σου έχουμε τέλειους συνδυασμούς με διαιτητικά και αντιοξειδωτικά στοιχεία που θα βοηθήσουν το σώμα αλλά και το πρόσωπό σου.

Αυτές είναι οι καλύτερες επιλογές σου:

1

√ Ομελέτα με ντομάτα και λαχανικά. Η ντομάτα εκτός του ότι δίνει ωραία γεύση στην ομελέτα, είναι και σύμμαχος της καλής υγείας της επιδερμίδας. Απομακρύνει σημάδια, κοκκινίλες, ενώ αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου στο πρόσωπο.

2 √ Smoothie με φράουλες και ακτινίδια. Γρήγορη πρόταση πρωινού αφού χρειάζεται μόλις 5 λεπτά για να ετοιμαστεί. Γευστικό smoothie πλούσιο σε αντιοξειδωτικά συστατικά που καταστρέφουν τις ελεύθερες ρίζες, ενώ η βιταμίνη C που περιέχουν, αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου και προλαμβάνει την εμφάνιση ρυτίδων.

3 √ Μαύρο ψωμί με σολομό. Σύμφωνα με τους ειδικούς, ένας από τους λόγους που εμφανίζεις σακούλες και ρυτίδες στο πρόσωπο, είναι η μειωμένη παραγωγή λιπαρότητας με το πέρασμα του χρόνου. Ο σολομός είναι εξαιρετική πηγή ωμέγα-3 λιπαρών οξέων που βελτιώνουν την όψη της επιδερμίδας. Συνδυάστε το με μαύρο ψωμί για λιγότερες θερμίδες.

4 √ Δημητριακά ολικής άλεσης με μπανάνα. Τα αντιοξειδωτικά από τις μπανάνες και τα δημητριακά βελτιώνουν το πρόσωπο, ενώ ο ψευδάργυρος από την ολική άλεση έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου.

Διαβάστε ακόμα: Τι να προσθέσεις στο γιαούρτι για μέγιστη αποτοξίνωση

Keywords
Τυχαία Θέματα