Η Φαίη υιοθετεί μια από τις πιο δημοφιλείς τάσεις του 2019 και «ρίχνει» το instagram

H Φαίη μας αγαπάει τη μόδα και της αρέσει να την παρακολουθεί και να υιοθετεί τις τάσεις της. Φέτος, σύμφωνα με τους top designers και τις πιο γνωστές influencers το μπεζ χρώμα είναι ίσως η πιο δημοφιλής απόχρωση και σύμφωνα με τις Εβδομάδες Μόδας σε Νέα Υόρκη και Λονδίνο, αυτό το χρώμα θα συνεχίσει να μας απασχολεί και τις επόμενες σεζόν.

Η Φαίη μας έχει υιοθετήσει το μπεζ

χρώμα σε πολλά look της μέσα στον χειμώνα και παρακάτω θα δεις μερικά από τα πιο αγαπημένα μας. Όλα αυτά τα looks εντυπωσίασαν και εσάς, καθώς κέρδισαν χιλιάδες likes στο instagram.

#1. Η Φαίη συνδυάζει άψογα το μπεζ παλτό της με καφέ φόρεμα και καπέλο. Το μπεζ είναι ένα χρώμα που «δένει» φανταστικά με γήινες αποχρώσεις.

#2. Το ανοιχτό μπεζ teddy coat της Φαίης είναι η απόλυτη τάση της μόδας και η ίδια επιλέγει να το φορέσει με στενό μαύρο φόρεμα και snake print boots που αποτελούν ένα από τα πιο γνωστά trends του 2019.

#3. Το μίνιμαλ μπεζ παλτό της Φαίης έχει γίνει viral σε όλο τον πλανήτη καθώς αμέτρητες fashionistas και bloggers το επιλέγουν σε κάθε τους εμφάνιση τον φετινό χειμώνα.

#4. Η Φαίη δημιουργεί ένα υπέροχο σύνολο φορώντας μπεζ πουλοβεράκι με ζιβάγκο και sequin φούστα.

#5. Η μπεζ φούστα με το εντυπωσιακό σκίσιμο συνδυάζεται ακόμα και με αποχρώσεις που παλαιότερα δεν θα τολμούσες να βάλεις. Εδώ η Φαίη μας φοράει τη φούστα της με θαλασσί τοπ και ασημί γόβες κάνοντας τη διαφορά.

#6. Σε επίσημο event η Φαίη μας επενδύει σε ένα κομψό μπεζ κοστούμι και λευκό τοπ.

#7. Κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στην ντουλάπα της ένα απλό κομψό μπεζ φόρεμα! Θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση του «τι να φορέσω πάλι σήμερα»…πολλές φορές!

Διαβάστε ακόμα: Δεν θα πιστέψεις ποιο χρώμα κάνει huge comeback στη μόδα!

Keywords
Τυχαία Θέματα