Θα πάθεις πλάκα με το κορμί της Κωνσταντίνας Μιχαήλ (φωτό)

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ διαθέτει ένα εκπληκτικό σώμα που προσέχει με πολλή γυμναστική και σωστή διατροφή.

Η ίδια απολαμβάνει αυτή την περίοδο τις διακοπές της και περνάει όμορφες στιγμές με καλούς της φίλους. Σήμερα η ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται η ίδια μέσα σε σκάφος να κοιτάει και να χαίρεται τη θάλασσα.

Στη φωτογραφία η Κωνσταντίνα φοράει μπικίνι μαγιό με snake print και το σώμα της είναι εντυπωσιακό! Η ίδια σχολίασε τη φωτογραφόα γράφοντας: «La joie de vivre #greekislands #summer #greek_islands #leavemehere».

Δες τη φωτογραφία που συγκέντρωσε μέσα σε λίγα λεπτά πολλά σχόλια και likes.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

La joie de vivre #greekislands #summer #greek_islands #leavemehere

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Constantina Mihail (@constantinamihail) στις 17 Αύγ, 2019 στις 1:56 πμ PDT

Η ίδια είχε δηλώσει παλιά για το σώμα της: Θέλει πειθαρχεία, διατροφή, να προσέχεις πάντα ακόμη και στις γουρουνίες σου. Ασκούμαι πάντα, αλλά πιστεύω πολύ στην άσκηση. Δίνει αέρα στους μυς σου, στις ορμόνες σου, αλλάζει τη θερμοκρασία του σώματος. Θέλω το σώμα μου να δείχνει νέο και ίσως και πιο νέο απ’ το πρόσωπό μου και γυμνάζομαι πολύ για να το πετύχω αυτό, αλλά μου αρέσει και δεν νιώθω ότι θυσιάζω τίποτε απολύτως.

Για τη σχέση της με τον χρόνο: Δεν θέλω να μπω σε αυτή την τραγωδία, γιατί αν αρχίζεις να σκέφτεσαι το χρόνο που πέρασε, πώς είναι η διπλανή μου η οποία είναι 10 χρόνια μικρότερη, πώς δείχνω άραγε εγώ και ποιοι άντρες με κοιτάνε, είναι δράμα, τραγωδία. Εγώ το κοροϊδεύω, το ξορκίζω σαν τον Ψινάκη και λέω ότι είμαι 60άρα. Κρατάω όμως το σώμα μου νεανικό και ακμαίο, γιατί στο σώμα φαίνεται η παρακμή και δεν πιστεύω στην πανάκεια των πλαστικών. Προτιμώ να γεράσω παρά να τσιτωθώ, αυτό δείχνει απελπισία.

Διαβάστε ακόμα: Η Βάσω Λασκαράκη μας δείχνει την κόρη της, Εύα (φωτό)– Δες την κούκλα μικρή κόρη της γνωστής ηθοποιού

Γωγώ Μαστροκώστα: Τα παιχνίδια της στην άμμο φορώντας λευκό μπικίνι (φωτό)– Η super sexy εμφάνιση της σχεδιάστριας

Οι καλοκαιρινές φωτογραφίες των Ελληνίδων celebrities που μας εντυπωσίασαν (φωτό)- Ποια σου αρέσει περισσότερο;

Keywords
Τυχαία Θέματα