Αν θέλετε μια μικρή αλλαγή στα μαλλιά σας που θα τα φωτίσει πρέπει να δείτε το νέο look της Mandy Moore!

Η Mandy Moore είναι μία από τις πολύ αγαπημένες μας celebrities. Είναι διακριτική, γλυκιά και ταλαντούχα. Επίσης ακολουθεί τις τάσεις αλλά με έναν σεμνό τρόπο χωρίς υπερβολές και ακρότητες. Όσο αφορά το beauty look της θα λέγαμε πως είναι μάλλον συντηρητική αλλά πάντα tres chic.

Για χάρη των ρόλων της βέβαια μεταμορφώνεται και είναι κάθε φορά και μία μεγάλη έκπληξη. Στην πραγματικότητα όμως προσπαθεί να ανανεώνεται μεν αλλά χωρίς να τολμά. Οι δραματικές αλλαγές δεν της ταιριάζουν και το έχει δηλώσει.

Πριν από μερικές ημέρες

όμως επισκέφτηκε την προσωπική της hairstylist για να βάψει τα μαλλιά της και το αποτέλεσμα ήταν στ’ αλήθεια πολύ κομψό. Για την ακρίβεια το ραντεβού της ήταν με τη celebrity hair colorist, Nikki Lee, ιδιοκτήτρια του διάσημου hair salon “Nine Zero One” στο Los Angeles. Η Lee επιμελείται τα μαλλιά αρκετών stars του Hollywood και είναι expert στο χρώμα.

Η haircolorist δημιούργησε ένα φυσικό καστανό χρώμα στη Moore με απαλές ανταύγειες στο χρώμα της καραμέλας στο μπροστινό μέρος των μαλλιών δημιουργώντας την τέλεια “κορνίζα”. To ονόμασε “Autumne Glow” και υποστηρίζει ότι είναι ότι ωραιότερο για τις γυναίκες με καστανή βάση που θέλουν μια λάμψη ενόψει του φθινοπώρου. Η Lee λέει πως τα μέσα του Αυγούστου είναι η καλύτερη εποχή για μια αλλαγή στο χρώμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikki Lee | Hairstylist (@nikkilee901) στις 14 Αύγ, 2019 στις 9:51 πμ PDT

Αφού έβαψε τα μαλλιά της Moore τα μάζεψε χαμηλά σε μια χαριτωμένη αλογοουρά με χωρίστρα στη μέση αφήνοντας μια τούφα να ακουμπά στο πρόσωπο της. Πρόκειται για ένα χτένισμα που μπορείτε να υιοθετήσετε τόσο καθημερινά όσο και στις βραδινές σας εμφανίσεις.

Η Moore συνδύασε το νέο της χρώμα και το χτένισμα της με ένα επίσης διακριτικό make up look. Άπλωσε στα μάτια σκιά στην απόχρωση της λεβάντας ενώ χείλη και ζυγωματικά απέκτησαν μια δροσερή, ροζ απόχρωση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη jennstreicher (@jennstreicher) στις 14 Αύγ, 2019 στις 9:06 πμ PDT

Αν έχετε σκοπό να κάνετε μια μικρή αλλαγή ενόψει της νέας σεζόν σας προτείνουμε το καστανό χρώμα που είναι huge trend με λεπτές, απαλές ανταύγειες.

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε πως θα αποκτήσετε λαμπερή όψη στα πόδια ακολουθώντας τη συμβουλή της Rihanna!

Μάσκαρα: Δείτε ποια πρέπει να αποκτήσετε αν θέλετε απίστευτο μήκος!

Keywords
Τυχαία Θέματα