Τάσος Τεργιάκης: Απαντά στον Δημήτρη Ουγγαρέζο -«Ας ρωτήσει την εκπομπή που είναι ποιος είμαι και τι έκανα»

Ο Γιώργος Παράσχος το περασμένο Σαββατοκύριακο παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Γεια σου» και -μεταξύ άλλων- ανέφερε πως δεν έχει τις καλύτερες αναμνήσεις από την συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη. Στο «Πρω1νό» σχολίασαν τις δηλώσεις του πρώην παρουσιαστή, με τον Τάσο Τεργιάκη, ο οποίος τότε βρισκόταν στην ομάδα της παρουσιάστριας, να προχωρά σε κάποιες αποκαλύψεις για αυτή τη συνεργασία.

«Θα σας πω γιατί θυμάμαι πολύ καλά και τα λέγαμε κι εκτός αέρα με τον Γιώργο. Ένας

βασικός κανόνας στην τηλεόραση είναι ότι τον τηλεοπτικό χώρο και χρόνο, τον βρίσκεις μόνος σου σε μία εκπομπή και δεν στον παραχωρεί κανένας. Ερχόταν δύο φορές την εβδομάδα Πέμπτη και Παρασκευή να πασάρει κάποια βίντεο για extreme sport και λοιπά.

Είπε ότι το πάνελ δεν τον βοήθησε. Όταν μία εκπομπή έχει μια ροή, πολλές φορές οι παρουσιαστές κάνουν νόημα να τελειώσεις και να πεις γρήγορα το θέμα να πάμε παρακάτω. Αυτό δεν είναι επιλήψιμο.

Το άλλο που θέλω να πω και δεν έχει ακουστεί ποτέ, μετά από τρεις μήνες που είναι στην εκπομπή ο Γιώργος έρχεται (το άκουσα με τα αυτά μου, δεν έχω μιλήσει με την Ελένη, μην παρεξηγηθώ) και λέει ότι έχω πρόταση από το J2US στο Mega τον Ιανουάριο του 2014 και θέλω να πάω εκεί να τραγουδήσω.

Η Ελένη του είπε “δεν μπορείς να είσαι και στον Alpha και στο Mega και θα πρέπει να επιλέξεις”. Αν θες να πας στο Mega, ευχαρίστως να πας. Έφυγε και πήγε. Δεν καταλαβαίνω γιατί δέκα χρόνια μετά. Αν δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις σε αυτό που έχεις συμφωνήσει, είναι δικό σου θέμα» ανέφερε αρχικά ο Τάσος Τεργιάκης.

Το πρωί της Τρίτης (20/6), μέσα από την ραδιοφωνική εκπομπή του στο My Radio, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σχολίασε τις δηλώσεις του Τάσου Τεργίακη λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Ο Τάσος Τεργιάκης ένιωσε την ανάγκη να υπερασπιστεί, ως παλιός συνεργάτης της Ελένης, τη φάση. Ήταν και στο πάνελ τότε. Μέχρι εδώ οκ. Αφού από άλλη εκπομπή ένιωσε αυτή την ανάγκη, καλά έκανε και το έκανε. Μετά, άρχισε να αγορεύει για το ποιος είναι ικανός να είναι στην τηλεόραση και ποιος όχι, ο οποίος έχει κάνει 2,5 πάνελ, με την Ελένη, τον Λιάγκα και μισό με την Ελεονώρα.

Άρχισε να λέει ότι πρέπει να διεκδικείς τον λόγο και αν δεν διεκδικείς τον λόγο, δε θα σου τον δώσει κανείς. Άνθρωποι που είναι πολύ πιο έμπειροι, δεν έχουν τολμήσει να μιλήσουν έτσι. Θα ξεχάσουμε αυτά που ξέρουμε. Αυτή η δουλειά μια δυσκολία έχει, πρέπει να βρεις τον χώρο να μιλήσεις και να πεις στο μικρό διάστημα που έχεις κάτι που να ενδιαφέρει τον τηλεθεατή… Είναι τα τρία μοναδικά προσόντα που πρέπει να έχεις» ήταν τα λόγια του Δημήτρη Ουγγαρέζου.

Η απάντηση του Τάσου Τεργιάκη στις δηλώσεις του Δημήτρη Ουγγαρέζου

Τα όσα είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν έμειναν αναπάντητα από τον Τάσο Τεργιάκη, αφού θέλησε να υπερασπιστεί τον εαυτό του μέσα από την πρωινή εκπομπή του ANT1.

«Με ενημέρωσαν ότι είχα την τιμητική μου σήμερα το πρωί, στην εκπομπή του Δημήτρη Ουγγαρέζου. Την κυρία Ιωάννα Λαΐου, ούτε τη ξέρω, ούτε με ξέρει. Θα το ακούσω το απόσπασμα. Έμαθα ότι αγόρευσα χθες κατά του Παράσχου, ότι είμαι ένας κήνσορας στην τηλεόραση και ο φίλος, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε ότι έχω 2,5 πάνελ όλα κι όλα στην τηλεόραση.

Δε θέλω να υπενθυμίσω. Ο καθένας ξέρει τι έχει κάνει. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι χρειάζεται ψυχραιμία. Δε θα απαντούσα ποτέ αλλά, επειδή είπε “ο κύριος Τεργιάκης”, χρειάζεται ψυχραιμία. Δείτε το δάσος παιδιά. Δείτε την όλη εικόνα και εννοείται ότι τον όρο “πανελίστας” δεν τον δέχομαι.

Είμαστε συνεργάτες δημοσιογράφοι. Πάνελ, είναι ένα ξυλουργικό αντικείμενο. Δεν υπάρχει πανελίστας. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν κάνει μια πορεία στην τηλεόραση. Αν κάποιος δε θέλει να ακούει αυτά τα λόγια, μπορεί να αλλάξει κανάλι. Το λέω για τον κύριο Ουγγαρέζο, τον οποίο τον ξέρω καλά. Την κυρία Λαΐου, μου έκανε εντύπωση. Ούτε την έχω δει, ούτε με έχει δει. Είχε πολύ συγκεκριμένη άποψη για εμένα» είπε αρχικά ο Τάσος Τεργιάκης.

«Εχθές, σας ξαναλέω, για τον κύριο Παράσχο είπα αυτό που είδα και άκουσα με τα μάτια μου. Δεν έκανα κριτική σε κάτι συγκεκριμένο, σε κάτι διαφορετικό. Τι θα πει αγορεύω; Και από που κι ως που έχω άποψη εγώ; Ενώ ο κύριος Ουγγαρέζος στη τηλεόραση δε μπορεί να έχει άποψη αλλά στο ραδιόφωνο μπορεί να καταχεριάζει όποιον θέλει.

Δε τα καταλαβαίνω αυτά. Λίγη ψυχραιμία παιδιά. Ας ρωτήσει εκεί που είναι, στην εκπομπή που εργάζεται, τι είμαι και τι έκανα δέκα χρόνια και μετά θα του πούνε την αλήθεια. Για να τελειώνουμε με αυτό» πρόσθεσε ο δημοσιογράφος.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Λιάγκας: «Αν ήμουν η Μενεγάκη σήμερα, θα αισθανόμουν άσχημα με αυτά που είπε ο Ουγγαρέζος»

Survivor All Star: Βόμβα! Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί αυτή την εβδομάδα

MAD VMA 2023: Οι νικητές των βραβείων ανά κατηγορία

Keywords
Τυχαία Θέματα