Μαρία Κορινθίου: Η πρώτη αντίδραση on camera μετά την αποχώρηση από τον ANT1 -«Τελείωσε»

Με μια λιτή ανακοίνωση που εξέδωσε το πρωί της  Δευτέρας (20/6), ο ANT1 έκανε γνωστή τη λήξη της συνεργασίας του με τη Μαρία Κορινθίου.

Η  ηθοποιός είχε εκφράσει τα παράπονά της on camera για αυτή τη συνεργασία, μέσα από δηλώσεις της στην εκπομπή «Open Weekend».

«Η κατάσταση της υπομονής μου είναι Amber Alert κι εγώ δεν την έχω πια. Έχω χάσει την υπομονή μου με το “Πρω1νό”.

Δεν θα σου πω κάτι άλλο. Θα τα μάθετε όλα σύντομα. Τελειώνει και η εκπομπή. Κάποιοι δεν κάνουν υπομονή να τελειώσει η εκπομπή κι αφού δεν κάνουν υπομονή, δεν κάνω κι εγώ. Μάθε τι έγινε και τι δεν έγινε σήμερα στην εκπομπή, δες και την εκπομπή και θα καταλάβεις. Όχι δε μίλησα με τον Γιώργο, με κανέναν δε μίλησα», είχε αναφέρει η Μαρία Κορινθίου.

Η πρώτη αντίδραση on camera μετά την ανακοίνωση του ΑΝΤ1

Μετά την ανακοίνωση του ANT1, η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» συνάντησε τη Μαρία Κορινθίου η οποία και δε θέλησε να περάσει σε λεπτομέρειες για το συναινετικό «διαζύγιο» με το κανάλι του Αμαρουσίου.

«Όλα καλά, δεν θέλω να μιλήσω. Δεν μπορώ και δεν θέλω, τελείωσε. Όχι, δεν θέλω να ξαναπώ κάτι παραπάνω», ήταν η πρώτη αντίδραση της Μαρίας Κορινθίου.

«Δεν νομίζω ότι έχει θέμα με τον ANT1, το θέμα ήταν με την εκπομπή», σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου μετά την προβολή του βίντεο με τις δηλώσεις της Μαρίας Κορινθίου.

Διαβάστε επίσης:

Δημήτρης Ουγγαρέζος για Ελένη Μενεγάκη: «Με ζόρισε πάρα πολύ όλο αυτό»

MAD VMA 2023: Οι νικητές των βραβείων ανά κατηγορία

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Ο σύζυγός μου δεν με βοηθά με το μωρό – Να πω ψέματα, Βασίλη;»

Keywords
Τυχαία Θέματα