Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Ο σύζυγός μου δεν με βοηθά με το μωρό – Να πω ψέματα, Βασίλη;»

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου το βράδυ της Δευτέρας (19/6) βρέθηκε στο κλειστό γήπεδο Φαλήρου για να παρακολουθήσει τα «MAD VMA 2023» και οι δημοσιογράφοι των ψυχαγωγικών εκπομπών τη συνάντησαν στα παρασκήνια των μουσικών βραβείων.

Μέσα σ’ όλα, παρουσιάστρια μίλησε για την μητρότητα αλλά και τις φήμες που τη θέλουν να επιστρέφει την επόμενη του χρόνου στην τηλεόραση.

Όσα δήλωσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στις τηλεοπτικές κάμερες

«Βιώνω υπέροχα την μητρότητα, είναι πολύ ξεχωριστό όλο αυτό και είμαι

πολύ ευλογημένη που το ζω. Μου λείπει αρκετά η δουλειά μου, αλλά νομίζω θα μου λείπει αρκετά και το σπίτι μου (αν κάνω τηλεόραση). Δεν ξέρω, θα δούμε…», ανέφερε αρχικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Για τις φήμες που τη θέλουν να επιστρέφει στην τηλεόραση, απάντησε: «Όλα αυτά τα χρόνια έχετε καταλάβει πως αν δεν υπογράψω ή δεν είναι κάτι ανακοινώσιμο, ποτέ δεν λέω κάτι γιατί δεν το θεωρώ και όμορφο και κομψό».

Σε ερώτηση για το εάν ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος τη βοηθά με το μωρό τους, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είπε: «Όχι, ο σύζυγός μου δεν με βοηθά με το μωρό. Δεν αλλάζει πάνες, ούτε το κάνει μπάνιο. Να πω ψέματα, Βασίλη; Φοβάται κι εκείνος και φοβόταν να το πιάσει όταν ήταν πολύ μωρό».

Οι δηλώσεις της παρουσιάστριας προβλήθηκαν το πρωί της Τετάρτης (20/6) στην εκπομπή «Brekfast@Star».

Διαβάστε επίσης:

Σύντροφος της 27χρονης: Μηνύματα και ψέματα στο δράμα της Κω

Super Κική: «Ήμουν έγκυος και παράλληλα έτρωγα κέρατο, το να χάσω το παιδί ήταν το λιγότερο»

Γρηγόρης Αρναούτογλου για Μενεγάκη: «Το μόνο που με έχει τσαντίσει…»

Keywords
Τυχαία Θέματα