Survivor All Star: Βόμβα! Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί αυτή την εβδομάδα

Το «Survivor All Star» αναμένεται να ρίξει αυλαία σε λιγότερο από έναν μήνα!

Όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός, από την 24ωρη ψηφοφορία που υπήρξε προέκυψαν οι δημοφιλέστεροι παίκτες. Έτσι, από εδώ και στο εξής οι Survivors θα αποχωρούν με βάση τα αποτελέσματα αυτής της ψηφοφορίας, προκειμένου να επιταχυνθούν τα γυρίσματα.

Κατά τη διάρκεια του χτεσινού επεισοδίου, πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση βγήκε ο Νίκος Μπάρτζης, ενώ απόψε θα δούμε να βγαίνει υποψήφιος ο Κωνσταντίνος Βασάλος και αύριο η Σταυρούλα

Χρυσαειδή.

Όσο για την αποχώρηση αυτής της εβδομάδας, αναμένεται να έχουμε μια πολύ μεγάλη έκπληξη.

Ποιος παίκτης θα δει την πόρτα της εξόδου;

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο και σας μεταφέρουμε, με κάθε επιφύλαξη, από το Survivor All Star θα αποχωρήσει ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Κωνσταντίνος Βασάλος -Βιογράφικο

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι 33 ετών και είναι personal trainer. Αρχικά, ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα του, Γιάννη ασχολήθηκε ενεργά με το body building, κερδίζοντας αρκετούς τίτλους σε αγώνες. H πρώτη του συμμετοχή στο «Survivor» ήταν το 2017, όπου κατάφερε να ξεχωρίσει και να φτάσει μέχρι την 3η θέση. Έπειτα, εκτός από την γυμναστική ασχολήθηκε και με την παρουσίαση. Συμμετείχε στο «Survivor All Star» με μοναδικό στόχο την πρώτη θέση!

Διαβάστε επίσης:

MAD VMA 2023: Οι νικητές των βραβείων ανά κατηγορία

Καλομοίρα: Απαντά στην Εύη Δρούτσα -«Δεν θα μου πει κανείς τι μπορώ και τι δεν μπορώ να κάνω»

Σύντροφος της 27χρονης: Μηνύματα και ψέματα στο δράμα της Κω

Keywords
Τυχαία Θέματα