Απίστευτη καταγγελία για Σεφερλή! “Κάθε βράδυ έπρεπε να τρώω 15 σφαλιάρες αληθινά!”

Ο κόσμος τον γνώρισε μέσα από τη συμμετοχή του στην σειρά “Λαβ Σόρρυ” όπου υποδυόταν τον βοηθό του Σάκη του υδραυλικού, Θανάση. Ακόμα και σήμερα ο Γιώργος Λαμπάτος λέει στο Πρω1νό και στη Μαίρη Αρώνη ότι τον φωνάζουν “Θανάση” στο δρόμο, αν και ο ίδιος δεν ένιωσε ότι υπήρξε συνέχεια στην καριέρα του μέσω του ρόλου και της σειράς.

Ο ηθοποιός εκμυστηρεύτηκε ότι του έχει τυχεί συνεργασία που δεν πέρασε καθόλου καλά και συγκεκριμένα αυτή με τον Μάρκο Σεφερλή, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες και επισημαίνοντας ότι

δεν θεωρεί ότι ο Μάρκος Σεφερλής είναι ηθοποιός. “Σε αυτό το χώρο μέσα, δεν είναι όλοι άνθρωποι του θεάτρου. Είναι ένας χώρος περίεργος και μπορεί να παρεισφρήσουν μέσα διάφοροι άνθρωποι. Η επιτυχία έρχεται μέσα από δουλειά, αλλά σε κάποιον μπορεί να τύχει και μια τυχαία συγκυρία και αυτό να το εκμεταλλευτεί και στο θέατρο.

Με τον Μάρκο Σεφερλή δεν δουλέψαμε καλά. Κάναμε τον “Ηλία του 16ου” στο θέατρο. Δεν είχα συνηθίσει εγώ έτσι να αλλοιώνεται ο χαρακτήρας του έργου, να μην υπάρχει σεβασμός στους συναδέλφους. Έκανα το ρόλο του Βέγγου και έκανε το ρόλο του Χατζηχρήστου. Έπρεπε να τρώω σφαλιάρες στην παράσταση, τις οποίες τις έτρωγα λίγο αληθινά ας πούμε. Ε κι ένας ηθοποιός ο οποίος πηγαίνει στο θέατρο και πρέπει να φάει 15 σφαλιάρες κανονικές, δεν θα αισθάνεται και τόσο καλά. Όταν το συζητούσα μαζί του μου έλεγε ότι του ξέφυγε και μετά ξανάκανε το ίδιο. Με αυτό που είπα πριν αναφερόμουν και στον Μάρκο. Δεν πιστεύω ότι είναι ηθοποιός. Πιστεύω ότι είναι διασκεδαστής. Πατάω γερά στα πόδια μου και έχω το θάρρος και το λέω. Εκεί επαφίονται όλοι και τα κάνουν, γιατί κανείς δεν μπορεί να μιλήσει για αυτά”, ανέφερε ο Γιώργος Λαμπάτος στο Πρω1νό.

Διαβάστε ακόμα: MasterChef: Τέλος η συνεργασία τους! Το δημόσιο μήνυμα…

Η πρόταση στη Φαίη μας να κατέβει στις εκλογές! Για ποιο λόγο αρνήθηκε;

Έλενα Χριστοπούλου: “Το διαζύγιο το ήθελα, ήταν επιλογή μου και το έκανα”

Keywords
Τυχαία Θέματα