10+1 καινούριοι τρόποι για να φορέσεις το bomber jacket σου αυτή την Άνοιξη

Η Anne Hathaway έκανε μια υπέροχη εμφάνιση πριν από λίγες ώρες και μας εντυπωσίασε με το στιλ και την ομορφιά της για ακόμα μια φορά. Η γνωστή ηθοποιός επέλεξε να υιοθετήσει το athleisure trend φορώντας μαύρο καλό παντελόνι, μαύρο τοπ, κόκκινες γόβες και ένα Adidas bomber jacket.

Φέτος την άνοιξη πολλά jackets και πανωφόρια έχουν κάνει την εμφάνισή τους βάζοντας τα αγαπημένα μας bomber jacket σε δεύτερη μοίρα… Ωστόσο γνωστές influencers

και celebrities επιμένουν να φοράνε τα bomber jacket τους και μας δείχνουν φρέσκους τρόπους για να τα συμπεριλάβουμε κι εμείς στο καθημερινό μας στιλ.

#Τόλμησε ένα διαφορετικό bomber jacket από τα συνηθισμένα, επίλεξε τρελά σχέδια, αφηρημένη τέχνη και συνδύασέ το με ένα ριγέ παντελόνι, όπως κάνει η γυναίκα της παρακάτω φωτογραφίας.

Olivia Palermo επιλέγει φλοράλ jacket και το φοράει με total black look και chunky boots που αποτελούν την τελευταία τάση της μόδας.

#Η Gigi Hadid τολμάει να φορέσει το κλασικό αγαπημένο της χακί bomber jacket και το φοράει με ένα άλλο jacket στη μέση. Ιδανικό outfit για τις μέρες που ο καιρός είναι περίεργος και έχει ζέστη και ψύχρα και εσύ έχεις σκοπό να τριγυρνάς στους δρόμους όλη μέρα.

#Το πιο κλασικό χακί jacket αποκτάει ενδιαφέρον αν συνδυαστεί με μια στενή φούστα, σαν και αυτή της φωτογραφίας παρακάτω, και ένα ζευγάρι κίτρινες μπότες.

#Κάνε την ανατροπή και φόρεσε το jacket σου με ίδιο χρώμα μποτάκια.

#Ακόμα και στο γυμναστήριο η Gigi πηγαίνει με το αγαπημένο της jacket. Φόρεσε κι εσύ από μέσα ένα crop top ή ένα μπουστάκι και τρέχα για κοιλιακούς.

#Ένα oversized bomber jacket είναι μια καλή ιδέα και μπορείς να το συνδυάσεις με τζιν και t-shirt. Δώσε βάση στην τσάντα που θα επιλέξεις και στα παπούτσια για να αποκτήσει το look σου ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

#Μπορείς να φορέσεις ένα bold χρώμα σε jacket και να το «παντρέψεις» με ένα lingerie top.

#Φόρεσε το jacket σου με ένα φόρεμα, φλοράλ ή animal printed, και δεν χειάζεσαι τίποτα άλλο για να έχεις στιλ!

Διαβάστε ακόμα: Η Chiara Ferragni φοράει τη μακριά βερμούδα-Το απόλυτο trend της Άνοιξης

H Chiara Ferragni μας δείχνει τι φοράει όταν μένει στο σπίτι της!

Θες να οργανώσεις τέλεια την ανοιξιάτικη ντουλάπα σου; 10 tips που πρέπει να ακολουθήσεις!

Keywords
Τυχαία Θέματα