O make up artist της Meghan Markle αποκαλύπτει το μαγικό τρόπο που έχει για να καλύπτει τα σημάδια ακμής!

Ο Daniel Martin είναι ο make up artist της Meghan Markle. Εκείνος που δημιούργησε το no make up make up look στο γάμο της και έκτοτε όλες οι νύφες που σέβονται τον εαυτό τους και γνωρίζουν τη μεγαλύτερη wedding τάση στο μακιγιάζ την ακολουθούν.

Ο Martin μετά τον βασιλικό γάμο έδωσε πολλές συνεντεύξεις και φυσικά αποκάλυψε μικρά και μεγαλύτερα μυστικά της δουλειάς του ειδικά όσο αφορά το look της Meghan. Ένα από τα οποία ήταν το balm που χρησιμοποίησε στα ζυγωματικά της αντί για highlighter.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η

δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Daniel Martin (@danielmartin) στις 21 Μάι, 2018 στις 4:53 πμ PDT

Όπως καταλαβαίνετε του έχουμε αδυναμία, όχι μόνο γιατί κατάφερε να πείσει την Δούκισσα του Sussex να αποκτήσει το πιο απρόσμενο look στο γάμο της αλλά και επειδή είναι υπέρμαχος του απλού και λιτού ύφους. Δίνει μεγάλη σημασία στη όψη της επιδερμίδας και όχι τόσο στην τεχνική και το χρώμα. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα δώσει ποτέ συμβουλές για τον σωστό τρόπο εφαρμογής του eye liner αλλά θα μαρτυρήσει το μυστικό για να αποκτήσει η επιδερμίδα υγιή όψη με φυσική λάμψη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Daniel Martin (@danielmartin) στις 22 Μάι, 2018 στις 3:47 μμ PDT

Αυτό ακριβώς έκανε και πριν από λίγες μέρες αφού αποκάλυψε το μαγικό τρικ που πρέπει να κάνετε για να καλύψετε τα σημάδια ακμής ή ένα σπυράκι που εμφανίστηκε ξαφνικά στο πρόσωπο την πιο ακατάλληλη στιγμή.

Ο Martin επιμένει ότι το σημαντικότερο βήμα όσο αφορά το μακιγιάζ είναι η σωστή φροντίδα της επιδερμίδας. Αυτό σημαίνει ότι αρχικά και πριν απλώσετε οποιοδήποτε προϊόν πρέπει να περιποιηθείτε το σημάδι. Εφαρμόστε την θεραπεία και αφήστε τη για λίγα λεπτά. Κατά τη γνώμη το καλύτερο είναι ένα gel που περιέχει κορτιζόνη.

Στο δεύτερο βήμα βρίσκεται το μαγικό τρικ του Martin. Πριν το κονσίλερ ή το φον ντε τεν απλώσετε primer ματιών ώστε να δημιουργήσετε τη σωστή βάση. Όπως ακριβώς συμβαίνει και με τη σκιά ματιών έτσι ακριβώς θα “κλειδώσει” και το κονσίλερ και θα το κρατήσει στη θέση του για ώρες. To primer ματιών έχει πιο λεπτή υφή από το primer προσώπου με αποτέλεσμα να είναι ιδανικό για ένα τόσο μικρό σημείο.

Τέλος απλώστε το κονσίλερ. Επιλέξτε μια κρεμώδη, ελαφριά φόρμουλα που απλώνεται εύκολα και δεν “σπάει” όσο περνούν οι ώρες.

Διαβάστε ακόμη:

Σήμερα θα δημιουργήσετε μόνες σας ένα από τα τέλεια nail art της διάσημης Betina Goldstein

To make up look της Katy Perry σας υπενθυμίζει ότι τα χρωματιστά μολύβια ματιών πρωταγωνιστούν και πάλι

Keywords
Τυχαία Θέματα