Τα φετινά Χριστουγεννάτικα δώρα στις κολλητές σας πρέπει να είναι εμπνευσμένα και συλλεκτικά

Κάθε Χριστούγεννα η ίδια ιστορία. Τι θα κάνουμε δώρο στους αγαπημένους μας. Θέλουμε κάθε χρονιά να ανακαλύπτουμε κάτι ιδιαίτερο, ξεχωριστό. Να τους ταιριάζει και να πάρουν χαρά.

Φέτος είναι πιθανότατα η τυχερή μας χρονιά αφού η Kiehl’s Since 1851 δημιούργησε μια ολόκληρη συλλογή η οποία αποτελείται από δέκα (!) limited edition προϊόντα που σχεδιάστηκαν σε συνεργασία με τον γραφίστα Andrew Bannecker. Οι εκπληκτικές συσκευασίες των Crème de Corps, Crème de Corps Whipped, Ultra Facial Cream, Calendula

Toner, Midnight Recovery Concentrate, Untinted and Simply Rose Butterstick Lip Treatment θα εντυπωσιάσουν.

Δείτε τα προϊόντα ένα-ένα και είπαμε, για τους φίλους σας. Μην την αποκτήσετε ολόκληρη για τον εαυτό σας μόνο.

Creme de Corps Whipped Body Butter: Η αγαπημένη κρέμα σώματος που χαρίζει στην επιδερμίδα πλούσια ενυδάτωση. Η σύνθεσή της έχει την υφή μιας βελούδινης μους και το άρωμα διαρκεί όλη μέρα.

Ultra Facial Cream: Η εμβληματική ενυδατική κρέμα προσώπου που χαρίζει άνεση και ισορροπημένη όψη στην επιδερμίδα. Χάρη στη σύνθεσή της αναπληρώνει το νερό που έχει ανάγκη το δέρμα μειώνοντας παράλληλα την απώλεια υγρασίας.

Calendula Herbal Extract Toner: Ένα προϊόν που μετρά 50 χρόνια. Μια απαλή λοσιόν χωρίς αλκοόλη με εκχύλισμα και πέταλα από το άνθος της Καλέντουλας στη σύνθεση της που αναζωογονεί και χαρίζει λάμψη στο δέρμα.

Midnight Recovery Concentrate: Το εμβληματικό ελιξίριο αναζωογόνησης, εμπλουτισμένο με αγνά αιθέρια έλαια και φυτικά αποστάγματα που μεταμορφώνουν ορατά την επιδερμίδα κατά τη διάρκεια της νύχτας. Στα συν είναι ότι την αγαπούν πολύ οι celebrities.

Butterstick Lip Treatment: Προϊόν περιποίησης χειλιών το οποίο προσφέρει άμεσα πλούσια, βαθιά ενυδάτωση και απαλότητα στα ξηρά, ταλαιπωρημένα χείλη. Συλλεκτικό και πρακτικό.

Creme de Corps: Η αγαπημένη μας κρέμα σώματος με Β Καροτίνη, Σκουαλάνιο και θρεπτικά έλαια στη σύνθεση της που χαρίζει πλούσια ενυδάτωση και απαλότητα στις ξηρές ή πολύ ξηρές επιδερμίδες. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο ειδικά αν οι φίλοι σας αγαπούν τα χειμερινά σπορ.

Διαβάστε ακόμη:

Τα φετινά Χριστούγεννα επιβάλλεται να αντιγράψτε τα make up looks των catwalks

H εσάνς του Χειμώνα είναι νοσταλγική και γεμάτη γοητεία

Keywords
Τυχαία Θέματα