Η Ελένη Μενεγάκη έκανε την ανατροπή! Δείτε σε ποια εκπομπή θα βρεθεί καλεσμένη

Πρόκειται για μια παρουσιάστρια που μονοπωλεί το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, ενώ αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο για την μεσημεριανή ζώνη της τηλεόρασης του Alpha. Ο λόγος φυσικά για την Ελένη Μενεγάκη, η οποία την τρέχουσα τηλεοπτική περίοδο τα πάει περίφημα στους πίνακες της AGB.

Η ίδια σπάνια δίνει συνεντεύξεις, ενώ ακόμα πιο σπάνια εμφανίζεται σε

άλλες τηλεοπτικές εκπομπής. Για τα θέματα που την αφορούν επιλέγει να μιλάει μόνο μέσα από την εκπομπή της. Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου συχνά πυκνά δημοσιεύει φωτογραφίες της και επικοινωνεί με το κοινό. Παρά το γεγονός, ότι στο παρελθόν δήλωνε ότι δεν έχει καμία σχέση με την τεχνολογία.

Η παρουσιάστρια φέτος τα Χριστούγεννα αποφάσισε να κάνει την ανατροπή, αφού πρόκειται να πάει ως καλεσμένη σε μια εκπομπή του Alpha. Το γεγονός αποκάλυψε η ίδια μέσα από την εκπομπή της το μεσημέρι της Πέμπτης 29 Νοεμβρίου.

Συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη ανακοίνωση ότι θα βρεθεί στην εκπομπή του Άκη Πετρετζίκη και θα μαγειρέψουν παρέα.

«Ακούστε να δείτε θα πάω στην εκπομπή του Άκη Πετρετζίκη παραμονή Χριστουγέννων και θα μαγειρέψουμε, αλλά δεν μπορώ να πάω έτσι grande στα γυρίσματα, έτσι φόρεσα αυτό το ρούχο για κάποιον άλλον που είναι εδώ μέσα…», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε ακόμη: Πρω1νό: Η αποκάλυψη της Ρένια Λουιζίδου για την επιστροφή του «Καφέ της Χαράς» και την σεναριακή ανατροπή!

Keywords
Τυχαία Θέματα