Η νέα τοποθέτηση της Έλενας Ακρίτα για τον Μάρκο Σεφερλή: «Όσο για το παιδί σας υπεύθυνος είστε εσείς, εγώ είμαι…»

Ο Μάρκος Σεφερλής το βράδυ Τρίτης 27 Νοεμβρίου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι θα κινηθεί εναντίον της Έλενας Ακρίτα, λόγω της κριτικής που του άσκησε, μέσα από τη στήλη της στα Νέα.

Μετά την προσβολή της συνέντευξης, η γνωστή δημοσιογράφος αναδημοσίευσε μια ανάρτηση κάποιου διαδικτυακού της φίλου, με την οποία προφανώς συμφωνεί:

«Οι γυναίκες, οι γκέι, οι χοντροί, οι ανάπηροι, οι κοντοί, οι νάνοι, οι τρανς, οι γεροί, οι κουφοί δεν πρέπει να κλαίνε ή να κάνουν μηνύσεις για τον οχετό του, τις ρατσιστικές αναφορές, το χιούμορ, τις αναχρονιστικές απόψεις και ότι στις παραστάσεις γίνονται αντικείμενα χλευασμού. Σας άρεσε κύριε Σεφερλή που κριθήκατε? Σας άρεσε που βρεθήκατε στη θέση που βρισκόμαστε εμείς στις παραστάσεις σας? Γυρίστε στη σπηλιά σας και μάθετε τη ρίζα του ψυχαγωγώ και του διασκεδάζω και γυρίστε πίσω με περισσότερη ψυχαγωγία και λιγότερη διασκέδαση».

Ωστόσο, αυτή δεν ήταν η μοναδική τοποθέτηση της Έλενας Ακρίτα για τον Μάρκο Σεφερλή, αφού σήμερα Πέμπτη 29 Νοεμβρίου, δημοσίευσε στα κοινωνικά δίκτυα το παρακάτω κείμενο:

«Εν αναμονή της μήνυσης του κ. Μάρκου Σεφερλή, να ευχαριστήσω θερμά τους θαυμαστές του για την κοσμιότητα και λογιότητα των διαδικτυακών σχολίων που με αφορούν. Ειλικρινά με συγκινεί η ευφράδεια και το επίπεδο τους – ιδίως στα σημεία με τους ψόφους και καρκίνους που εύχονται στην οικογένεια μου και σε μένα. Τα απολαμβάνω όλα, τα συγκεντρώνω όλα και τα φυλάω στο μέρος της καρδιάς και όχι μόνον. Edit δεν αναρτώ screenshots με άδειο στομάχι.

Υ.Γ. Όσο για το παιδί σας κύριε Σεφερλή υπεύθυνος είστε εσείς, εγώ είμαι για το δικό μου παιδί. Ταράχτηκε με το αυτά που έγραψα εγώ, αλλά όχι με αυτά που γράφετε εσείς; Εκτός αν δεν έχει έρθει ποτέ στο Δελφινάριο και σπίτι σας δεν έχετε συσκευή τηλεόρασης να σας καμαρώσει».

Δείτε την εν λόγω ανάρτηση:

Δείτε ακόμη: Αυτή είναι η υπερπολυτελής βίλα του Ριχάρδου στη Σαρωνίδα – Η πισίνα Ολυμπιακών διαστάσεων και η πόρτα από χρυσό!

Keywords
Τυχαία Θέματα