Τα δώρα που θα κάνετε και θα θέλατε να σας κάνουν φέτος τα Χριστούγεννα

Δύο μέρες απομένουν για τα Χριστούγεννα και πρέπει επιτέλους να πάρετε τα δώρα για τις κολλητές σας. Φυσικά και θα είναι beauty αφού είναι ο μόνος τρόπος να τις κάνετε να σας αγαπήσουν λίγο περισσότερο και παράλληλα να τους προσφέρετε το προϊόν που θέλουν εδώ και καιρό.

Κάποια από αυτά είναι το τέλειο δώρο και για εσάς και ελπίζουμε το συγκεκριμένο

post να το δουν οι φίλες σας και να πράξουν τα δέοντα. Εμείς επιλέξαμε τα αγαπημένα μας.

Fenty Beauty Glossy Posse Mini Gloss Bomb Set: Λαμπερά, σε υπέροχες αποχρώσεις και κατάλληλα τόσο για τις γιορτινές σας εμφανίσεις όσο και για όλες τις υπόλοιπες μέσα στο χειμώνα.

Kiehl’s Clearly Corrective Dark Spot Solution: Πρόκειται για ένα από τα πολύ αγαπημένα μας προϊόντα. Μειώνει τις σκούρες κηλίδες και χαρίζει φωτεινότητα σε ολόκληρο το πρόσωπο.

It Cosmetics CC+ Airbrush Perfecting Powder: Μια πούδρα που χαρίζει τέλειο φινίρισμα και πρέπει να βρίσκεται στο νεσεσέρ όλων μας ειδικά τους επόμενους μήνες.

Huda Beauty Neon Obsessions Palette: Ιδανική για τις φίλες σας που είναι beauty addicts και λατρεύουν τα έντονα, neon χρώματα στο eye make up look.

La Mer The Lip Volumizer: Ένα έχουμε να σας πούμε. Αμέσως μόλις ανοίξουν το δώρο τους θα πετάξουν από τη χαρά τους. Πολυτελές και ναι, κοστίζει λιγάκι παραπάνω αλλά αξίζει τον κόπο.

Jo Malone Velvet Rose & Oud Cologne Intense: Το άρωμα είναι πάντα μα εξαιρετική ιδέα. Το συγκεκριμένο έχει την απόλυτη, χειμωνιάτικη εσάνς.

Yves Saint Laurent All Hours Concealer: Προσφέρει υψηλή κάλυψη και παραμένει στη θέση του όλη νύχτα. Ναι, γνωρίζουμε πως θέλετε να το αποκτήσετε εδώ και καιρό και έχετε δίκιο.

Chanel N°5 L’ Eau de Parfum Mini Twist and Spray: Το πιο κλασικό και μυθικό άρωμα ever σε συσκευασία που χωρά ακόμη και στο βραδινό clutch.

Bobbi Brown Holiday 2019 Highlighting Powder: Το απαραίτητο προϊόν για το party make up look και όχι μόνο.

Διαβάστε ακόμη:

Τα scrub που θα χρειαστείτε μέσα στις γιορτές αλλά και τον υπόλοιπο Χειμώνα

Οι 4 πιο σημαντικές beauty στιγμές της δεκαετίας που φεύγει

Keywords
Τυχαία Θέματα