H hairstylist της Ashley Graham αποκαλύπτει το μυστικό κατά του φριζαρίσματος

Καθώς φαίνεται τις μέρες των Χριστουγέννων θα βρέχει. Και αυτό σημαίνει πως η υγρασία θα είναι αυξημένη και τα μαλλιά σας θα φριζάρουν. Ναι, είναι το χειρότερο σας. Θέλετε τα μαλλιά σας να είναι λεία, λαμπερά και με τέλειο styling. Άλλωστε ετοιμάζεστε για τα parties, το ρεβεγιόν και το  παραδοσιακό, οικογενειακό γεύμα.

Εμείς σας έχουμε αποκαλύψει όλα τα tricks αλλά σήμερα σας έχουμε τα καλύτερα. H προσωπική hairstylist της Ashley Graham, Justine Marjan,

έχει την καλύτερη συμβουλή που πρέπει να ακολουθήσετε αν θέλετε να έχετε άψογο hair look.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη justine marjan (@justinemarjan) στις 14 Νοέ, 2019 στις 2:37 μμ PST

Σύμφωνα με τη Marjan θα χρειαστείτε ένα συγκεκριμένο προϊόν styling και μια καθαρή οδοντόβουρτσα.

Τι πρέπει να κάνετε: Ψεκάστε την οδοντόβουρτσα με μια γενναία δόση Τresemme Compressed Micro Mist Extend #4 Hold. Πρόκειται για ένα σπρέι χτενίσματος για πολύ δυνατό κράτημα. Αφού ψεκάσετε την οδοντόβουρτσα χτενίστε απαλά τα μαλλιά σας ξεκινώντας από τις ρίζες και καταλήγοντας μέχρι τη μέση περίπου. Επιμένετε στα baby hair αλλά και τις φύτρες σας αφού είναι τα σημεία που φριζάρουν περισσότερο.

Η Marjan επίσης επιμένει πως όλα ξεκινούν από τη σωστή ενυδάτωση των μαλλιών. Αν η τρίχα έχει την απαραίτητη υγρασία είναι δύσκολο να φριζάρει. Επιλέξτε ένα σαμπουάν με πλούσια ενυδατικά συστατικά. Αφού τα λούσετε ταμπονάρετε τα μαλλιά σας με μια βαμβακερή πετσέτα και μην τα τρίβεται γιατί δημιουργείται στατικός ηλεκτρισμός που δημιουργεί φριζάρισμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη justine marjan (@justinemarjan) στις 5 Νοέ, 2019 στις 7:09 μμ PST

Στη συνέχεια, ειδικά τις μέρες που βρέχει απλώστε μάσκα ενυδάτωσης στις άκρες των μαλλιών αποφεύγοντας τις ρίζες. Αφήστε τη να δράσει για λίγα λεπτά και ξεπλένετε με άφθονο χλιαρό νερό. Τέλος, τυλίξτε τα μαλλιά σας με ένα παλιό, καθαρό T-shirt αντί για πετσέτα για ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα.

Και κάτι ακόμη: Πριν στεγνώσετε τα μαλλιά σας με το σεσουάρ ή τη χρήση άλλης συσκευής απλώνετε πάντα το ειδικό προϊόν προστασίας από τη  θερμότητα ώστε να προστατεύσετε την τρίχα από το φριζάρισμα αλλά και τη φθορά.

Διαβάστε ακόμη:

Η Victoria Beckham αποκαλύπτει τα μυστικά της ομορφιάς της -Έχουν όλα απίστευτο ενδιαφέρον

Τα scrub που θα χρειαστείτε μέσα στις γιορτές αλλά και τον υπόλοιπο Χειμώνα

Keywords
Τυχαία Θέματα