5 δώρα που κάθε γυναίκα άνω των 30 θέλει να προσθέσει στην ντουλάπα της!

Έχεις στερέψει από ιδέες σχετικά με το τι δώρα να κάνεις στις γυναίκες της ζωής σου ή ακόμα και στον εαυτό σου; Υπάρχουν 5 δώρα που κάθε γυναίκα άνω των 30 θα ήθελε να προσθέσει στην ντουλάπα της.

#1. Κοσμήματα με διαμάντια! 
Μπορεί να είναι ένα ακριβό δώρο αλλά είναι ένα δώρο που θα περάσει από γενιά σε γενιά και δεν θα αλλοιωθεί καθόλου στον χρόνο. Τα κοσμήματα είναι ο καλύτερος φίλος κάθε γυναίκας και ακόμα και αν τα διαμάντια σου δεν είναι ακριβά ή αληθινά σημασία έχει να φοράς κοσμήματα που λάμπουν και θα σε κάνουν να χαμογελάς όλη τη χρονιά.

#2. Πέρλες
Οι πέρλες

είναι μεγάλη τάση τη φετινή χειμερινή σεζόν και τις αγαπάμε ιδιαίτερα. Στα καταστήματα αλλά και σε online shops θα βρεις φανταστικά σχέδια που θα ενθουσιάσουν κάθε γυναίκα της ζωής σου. Διάλεξε σκουλαρίκια με μεγάλες πέρλες που θα φορέσεις με fluffy πουλοβεράκαι και θα χαρίσουν στιλ σε κάθε σου εμφάνιση.

#3. Tote bags
Οι μαύρες tote bags δεν πρόκειται να φύγουν ποτέ από τη μόδα και είναι ένα αξεσουάρ που κάθε γυναίκα εκτιμάει. Θα τις κρατήσεις τόσο με casual outfits όσο και με πιο καλά και θα τις ευχαριστηθείς όσο καμία άλλη τσάντα.

#4. Printed φούστες
Οι φούστες με σχέδια είναι must have κομμάτια για κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα. Φέτος ξεχωρίζουμε τις φούστες με animal prints που μας αρέσει αν φοράμε τόσο το καλοκαίρι με t-shirts και tops όσο κα τον χειμώνα με πουλοβεράκια.

#5. Μεταξωτό φουλάρι
Άλλο ένα δώρο που κάθε γυναίκα θα εκτιμήσει μετά την ηλικία των 30 είναι το μεταξωτό φουλάρι. Μπορείς να το φορέσεις στα μαλλιά, στον λαιμό ή ακόμα και να το δέσεις στη μέση σου ή στην τσάντα σου.

Διαβάστε ακόμα: 4 τρόποι για να φορέσεις το sequin φόρεμα αυτές τις γιορτές (VIDEO)- Για να το φοράς ξανά και ξανά και να μην το καταλαβαίνει κανείς

5 τρόποι να φορέσεις το τζιν σου αυτές τις γιορτές, όπως κάνουν οι top influencers- Ιδέες και προτάσεις που θα σε ενθουσιάσουν

12 μοναδικές στιγμές που οι stars φόρεσαν τα εσώρουχα τους δημοσίως!- Δες τα looks που μας εντυπωσίασαν λίγο πριν αποχαιρετήσουμε το 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα