Ο Harry Styles υιοθετεί τα πιο χαρούμενα nail art ever και το τελευταίο του είναι απλά επικό

Μέσα στο 2019 οι celebrities υιοθέτησαν τα πιο εντυπωσιακά nail art κι εμείς φροντίζαμε να σας τα αποκαλύπτουμε ώστε να τα θαυμάσετε και αντιγράψετε. Μερικά από αυτά ήταν αξέχαστα και ασύλληπτα και έγιναν τάση μέσα σε μια νύχτα.

Στολισμένα με κρύσταλλα, πολύχρωμα μικρά πετράδια, charms αλλά και τέλεια french mani που ήταν και παραμένει huge τάση. H Blake Lively ήταν μία από τις stars που ξετρέλανε το Instagram με τα μανικιούρ

της στις δημόσιες εμφανίσεις της. Ζωγράφισε πάνω στα νύχια της από picatsu μέχρι ποτήρι σαμπάνιας.

Τα nail looks όμως που στιγμάτισαν τη χρονιά ήταν εκείνα που υιοθέτησε ο Harry Styles. Ναι, ένας άνδρας έμελλε να μας χαρίσει τη μεγαλύτερη έμπνευση με nail art που ήταν ότι πιο fancy και μυθικά. Την περασμένη εβδομάδα μάλιστα το nail art του ήταν επικό. Η nail artist Britney Tokyo πόσταρε μια φωτογραφία με το μανικιούρ του Styles που ήταν εμπνευσμένο από το τελευταίο του album Fine Line.

Η βάση στα νύχια του ενός χεριού ήταν βαμμένη μπλε και στον  αντίχειρα έγραψε τη λέξη Fine ενώ στο άλλο ζωγράφισε μικροσκοπικά φρούτα όπως καρπούζι, kiwi, κεράσια, φράουλα και ηλίανθο εμπνευσμένο από τα τραγούδια του νέου του album τα περιλαμβάνουν τα τραγούδια με τίτλο “Watermelon Sugar”, “Cherry” και “Sunflower, Vol.6.”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Britney TOKYO (@britneytokyo) στις 16 Δεκ, 2019 στις 5:23 πμ PST

Φυσικά, μέσα σε λίγα λεπτά οι θαυμαστές του άφησαν σχόλια κάτω από τη φωτογραφία αφού είναι πράγματι πολύ χαριτωμένο και super χαρούμενο. Ο Styles είναι ο βασιλιάς του μανικιούρ και είμαστε σίγουρες που μας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις μέσα στο 2020.

Διαβάστε ακόμη:

Η Hailey Bieber μόλις έκοψε τα μαλλιά της και είναι ότι ωραιότερο για εσάς που θέλετε μια μικρή αλλαγή λίγο πριν φύγει η χρονιά

Οι nail artists λατρεύουν να ζωγραφίζουν αστέρια στο μανικιούρ κι εμείς βρήκαμε τα ωραιότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα