Μια σκιά που θυμίζει Panettone είναι ότι πιο χαρούμενο μπορείτε να απλώσετε τα Χριστούγεννα ή την Πρωτοχρονιά

Κάθε χρόνο τέτοιες μέρες προετοιμαζόμαστε ώστε να είμαστε super λαμπερές στα γιορτινά parties και τα ρεβεγιόν. Εμείς ψάχνουμε και βρίσκουμε τα ωραιότερα looks ώστε να εντυπωσιάσετε. Οι make up artists  με τη σειρά τους φροντίζουν να σας δίνουν τις καλύτερες συμβουλές και tricks και τα beauty brands δημιουργούν συλλεκτικά προϊόντα που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε το ωραιότερο γιορτινό μακιγιάζ ever.

Φυσικά υπάρχει πάντα και το Instagram.

Η πηγή έμπνευσης μας. Beauty experts και influencers ανεβάζουν φωτογραφίες αλλά και tutorial με τα πιο εμπνευσμένα make up looks. Υπάρχουν βέβαια και εκείνα που είναι διασκεδαστικά και απλά τα χαζεύετε όπως για παράδειγμα τα φρύδια και οι βλεφαρίδες που είναι στολισμένα σαν Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Όχι, δεν θα το αντιγράψετε. Θα χαμογελάσετε και θα πάτε παρακάτω.

Και τώρα, η make up artist Martyna Guzda με ένα make up look εμπνευσμένο από το panettone. Το παραδοσιακό Χριστουγενιάτικο ιταλικό cake με φρούτα. Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για ένα πολύ ρομαντικό εφέ στα μάτια. H Guzda μάλιστα αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Martyna (@brxxe) στις 14 Δεκ, 2019 στις 4:32 πμ PST

Και πιο συγκεκριμένα: Άπλωσε σε όλο το πάνω βλέφαρο μια ουδέτερη, καφέ σκιά και δημιούργησε πουά στις αποχρώσεις του ουράνιου τόξου ή των φρούτων. Στη συνέχεια με ένα eyeliner σε καφέ, μεταλλική απόχρωση σχεδίασε τη γωνία. Και σαν να μην ήταν όλα αυτά αρκετά άπλωσε μια ιριδίζουσα μπρνζέ σκιά στην εσωτερική γωνία του ματιού.

Είναι πράγματι ένα μικρό έργο τέχνης. Και η πηγή έμπνευσης αναπάντεχη.

Κατά τη γνώμη μας ανήκει στην ίδια κατηγορία με τα φρύδια-βλεφαρίδες Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Που σημαίνει πως το βλέπετε, χαμογελάτε, θαυμάζετε το ταλέντο της make up artist και συνεχίζετε ότι κάνατε.

Διαβάστε ακόμη:

Οι nail artists λατρεύουν να ζωγραφίζουν αστέρια στο μανικιούρ κι εμείς βρήκαμε τα ωραιότερα

Τα scrub που θα χρειαστείτε μέσα στις γιορτές αλλά και τον υπόλοιπο Χειμώνα

Keywords
Τυχαία Θέματα