ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ: Ο Γιάννης Βαρουφάκης

ΠΟΛΙΤΙΚΗΗ «Espresso» κάνει dislike!ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ: Ο Γιάννης ΒαρουφάκηςΤρίτη, Νοέμβριος 27, 2018 - 13:56

❱❱ Και ο Γερμανός θέλει τα capital controls του

Με «προίκα» τη θυελλώδη θητεία του στο υπουργείο Οικονομικών που του εξασφάλισε αναγνωρισιμότητα μεταξύ των Ευρωπαίων πολιτών, ο Γιάνης Βαρουφάκης ετοιμάζεται να επιστρέψει στο πολιτικό προσκήνιο εκπροσωπώντας τη... Γερμανία!

Αφού επί υπουργίας του έγινε

το απόλυτο μπάχαλο με τα capital controls και τις επικίνδυνες ακροβασίες που έφτασαν μέχρι το κρυφό μαγνητοφωνάκι με το οποίο κατέγραφε τις συνομιλίες στο Eurogroup, έρχεται τώρα να ζητήσει την ψήφο των Γερμανών.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης εξελέγη επικεφαλής του ψηφοδελτίου του μικρού κόμματος Δημοκρατία στην Ευρώπη, το αδελφό κόμμα του ΜεΡΑ25, του οποίου ηγείται ο ίδιος στη χώρα μας. Ετσι, θα είναι και επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Ανοιξης, του εκλογικού σχήματος του DiEM25 στη Γερμανία. Με λίγα λόγια, ο πρώην υπουργός έχει λύσεις για όλα τα γούστα, τόσο των Γερμανών όσο και των Ελλήνων, και είναι έτοιμος επίσης να λανσάρει πάλι στα σαλόνια αποφάσεων των Βρυξελλών και του Ευρωκοινοβουλίου τα φαντεζί υποκάμισά του και τα «προχώ» λαχούρια.

«Εχω ένα πολιτικό κεφάλαιο λόγω ενός καθαρά πολιτικού ατυχήματος, που το θέτω στην υπηρεσία του κινήματός μας» δήλωσε για το εγχείρημα στην Deutsche Welle και όποιος κατάλαβε κατάλαβε τι εννοούσε...
Ετσι, μετά το «παρών» που έδωσε στην επέτειο του Πολυτεχνείου, όπου έκανε πορεία με συνεργάτες του κρατώντας πανό, ετοιμάζεται να δώσεις λύσεις... πανευρωπαϊκά μέσω της ψήφου των Γερμανών, για το... καλό των Ελλήνων!

Keywords
Τυχαία Θέματα