Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Ποζάρει ολόγυμνος στην παραλία

Στο καινούργιο σήριαλ του ΑΝΤ1, «Ο πρώτος από εμάς», θα πρωταγωνιστήσει την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης! Λίγο καιρό πριν η σειρά κάνει πρεμιέρα στο κανάλι του Αμαρουσίου, ο ηθοποιός απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες των καλοκαιρινών διακοπών του και γεμίζει ενέργεια, έχοντας στο πλευρό του αγαπημένα του πρόσωπα.

Ο ίδιος είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και όλο αυτό το διάστημα έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους πολλά στιγμιότυπα από το φετινό Καλοκαίρι.

Μάλιστα, σήμερα (21/8) ο ίδιος έκανε ένα Instagram Story, το οποίο… ξάφνιασε τους followers του.

Συγκεκριμένα, ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης δημοσίευσε μια φωτογραφία του από την παράλια, στην οποία τον βλέπουμε να ποζάρει ολόγυμνος. Ο ηθοποιός συνόδευσε την ανάρτησή του με διάφορα emoji.

Η εξομολόγηση του Σπύρου Χατζηαγγελάκη για την ψυχοθεραπεία

Με αφορμή τη συμμετοχή του στο νέο σήριαλ του ΑΝΤ1, ο ίδιος μίλησε πρόσφατα στο περιοδικό 7 Ημέρες Tv και, μεταξύ άλλων, μίλησε για την ψυχοθεραπεία, αποκαλύπτοντας πόσο τον έχει βοηθήσει στη ζωή του.

Έχεις κάνει ψυχοθεραπεία; Γιατί βγάζεις έναν άνθρωπο, ο οποίος έχει βαθιά και ουσιαστικά ασχοληθεί με τον εαυτό του.

Έχω κάνει ψυχοθεραπεία. Με βοήθησε στο να φέρνω μπροστά τα προβλήματα που θεωρούσα ότι έχω και να τα κοιτάξω κατάματα. Οπότε το πρώτο πράγμα που κατάλαβα από την ψυχοθεραπεία ήταν το «αντίκρισε τον εαυτό σου με τα θέματά του ως έχουν και πάμε να δούμε πώς θα τα αντιμετωπίσεις.

Διαβάστε επίσης:

Κόνι Μεταξά -Μάριος Καπότσης: Το απίστευτο σκηνικό που σημειώθηκε στο σπίτι τους -«Το είδαμε κι αυτό»

Ελεονώρα Μελέτη: Η φωτογραφία που βγάζει κάθε χρόνο με την κόρη της στις διακοπές τους και το τρυφερό μήνυμα

Ιλένια Ουίλιαμς: «Ραγίζει» καρδιές η ανάρτηση για τον μπαμπά της, Ρόμπερτ, έναν χρόνο μετά τον θάνατό του

Keywords
Τυχαία Θέματα