Μαριαλένα Ρουμελιώτη σε Σάκη Κατσούλη: «Σε πειράζει να πω ότι είμαι έγκυος;»

H Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης αναχώρησαν το πρωί της Δευτέρας (21/8) για την Τήνο και η αποκάλυψη έγινε μέσα από αναρτήσεις τους στα social media.

Μάλιστα, τη στιγμή που έπρεπε να αποβιβαστούν από το πλοίο, η πρώην παίκτρια του «Survivor» σκέφτηκε έναν ιδιαίτερο τρόπο προκειμένου να πείσει τους υπαλλήλους στο γκαράζ του καραβιού να μην κατέβει από το αυτοκίνητο τούς.

Συγκεκριμένα, η ίδια σκέφτηκε να τους πει πως είναι έγκυος.

Η ίδια δημοσίευσε  ένα σχετικό βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram, στο οποίο ακούγεται να ρωτάει με χιουμοριστική διάθεση τον σύντροφό της: «Σε πειράζει να πω ότι είμαι έγκυος;».

Σύμφωνα με τους κανόνες ασφαλείας των πλοίων, οι συνοδηγοί και όλοι οι επιβαίνοντες των οχημάτων -πέραν των οδηγών- πρέπει να κατεβαίνουν από αυτά κατά την επιβίβαση αλλά και την αποβίβαση στο καράβι.

«Σκοπός της ζωής κάθε ανθρώπου είναι η δημιουργία οικογένειας»

Λίγες ημέρες μετά τη νίκη του στο «Survivor All Star», ο Σάκης Κατσούλης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και -μεταξύ άλλων- αποκάλυψε αν θέλει να δημιουργήσει δική του οικογένεια.

θα ήθελες κάποια στιγμή να δημιουργήσεις οικογένεια;

Κατά τη γνώμη μου πάντα, σκοπός της ζωής κάθε ανθρώπου είναι η δημιουργία οικογένειας. Θέλω πολύ να κάνω οικογένεια. Θεωρώ ότι πλέον είμαι σε ηλικία όπου μπορώ να δώσω αυτά που επιθυμώ στο παιδί μου και να το αναθρέψω σωστά, άρα ανυπομονώ για εκείνη τη στιγμή.

Διαβάστε επίσης:

Ντέμης Νικολαΐδης: Πρεμιέρα απόψε για τη νέα του εκπομπή στο Action24!

Παναγιώτα Βλαντή: Ξεκαθαρίζει αν επιστρέφουν τα «Μαύρα Μεσάνυχτα» στο Mega

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Στο νοσοκομείο ο πατέρας του -Η ανάρτησή του

Keywords
Τυχαία Θέματα