Ελεονώρα Μελέτη: Η φωτογραφία που βγάζει κάθε χρόνο με την κόρη της στις διακοπές τους και το τρυφερό μήνυμα

Στην Πάρο ξεκουράζεται και γεμίζει τις μπαταρίες της η Ελεονώρα Μελέτη, λίγο καιρό πριν επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δεκτές με την πρωινή infotainment εκπομπή της στο Mega, «Mega Καλημέρα».

Η παρουσιάστρια βρίσκεται εκεί με τον σύζυγό της και την κόρη τους και όλες αυτές τις μέρες έχει μοιραστεί με τους followers της στο Instagram

πολλά στιγμιότυπα από το ταξίδι τους.

Η φωτογραφία της Ελεονώρας Μελέτη με την κόρη της στην παραλία και το τρυφερό μήνυμα

Χτες (20/8), η παρουσιάστρια του Mega μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την φωτογραφία που βγάζει κάθε χρόνο με την κόρη της σε παράλια της Πάρου, η οποία σηματοδοτεί το τέλος των διακοπών τους, όπως χαρακτηριστικά έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εleonora Meleti (@nonoram)

«Με αυτή τη φωτογραφία κάθε χρόνο σηματοδοτούμε το τέλος των διακοπών μας στη Πάρο. Και κάθε χρόνο οι ίδιες σκέψεις: τι να μας επιφυλάσσει άραγε ο χειμώνας που έρχεται? Μια εν δυνάμει ίδια φωτογραφία απέχει μόλις 365 μέρες μακριά. Και μέσα στο κλικ της θα εμπεριέχει και 365 μικρές απαντήσεις στο ερώτημα που με απασχολεί. Το μόνο που εύχομαι, είναι σε έναν χρόνο από τώρα να είμαστε εδώ, την ίδια ώρα, την ίδια μέρα, στο ίδιο σημείο , με το ίδιο ερώτημα για τον χειμώνα που θα έρχεται. Καλή αντάμωση», έγραψε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Διαβάστε επίσης:

Ιλένια Ουίλιαμς: «Ραγίζει» καρδιές η ανάρτηση για τον μπαμπά της, Ρόμπερτ, έναν χρόνο μετά τον θάνατό του

Μαριαλένα Ρουμελιώτη σε Σάκη Κατσούλη: «Σε πειράζει να πω ότι είμαι έγκυος;»

Ναταλία Γερμανού: Οι φωτογραφίες με μπικίνι από τις διακοπές της -Στην παραλία με συνεργάτες της εκπομπής της

Keywords
Τυχαία Θέματα