Σοφία Βογιατζάκη για Γιώργο Κιμούλη: «Είναι ένα όνομα, μια ιστορία»

Η κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι yes»  και ο δημοσιογράφος Γιώργος Βιολέντης βρέθηκαν σε κοσμική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής (20/8) και εκεί συνάντησαν τη Σοφία Βογιατζάκη.

Mέσα σ’ όλα, η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τις φετινές καλοκαιρινές διακοπές της, ενώ αναφέρθηκε και στη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη στην παράσταση «12η Νύχτα» του Σαίξπηρ.

Οι δηλώσεις της Σοφίας Βογιατζάκη στην κάμερα της ψυχαγωγικής εκπομπής του Open

«Διακοπές έκανα μία βδομάδα. Εγώ με τις διακοπές δεν τα πάω πολύ καλά. Μου αρέσουν για

λίγες ημέρες, γιατί μετά βαριέμαι πάρα πολύ. Λέω: άντε ωραία, κάναμε μπάνιο, χαλαρώσαμε, φάγαμε, ξαναφάγαμε, ξαναψήσαμε, ξανακάναμε μπάνιο… τώρα τι κάνουμε;», ανέφερε αρχικά η Σοφία Βογιατζάκη.

«Δόξα τω Θεώ, η καλοκαιρινή περιοδεία πηγαίνει πάρα πολύ καλά. “12η Νύχτα” του Σαίξπηρ, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Γιώργου Κιμούλη. Παίζει κιόλας, πρωταγωνιστεί ο γλυκός μου.

Την έχει αγκαλιάσει πάρα πολύ ο κόσμος την παράσταση. Είναι πάρα πολύ ωραία δουλειά, καλοδουλεμένη, καλοστημένη. Τι να πω τώρα εγώ για τον Γιώργο Κιμούλη; Είναι ένα όνομα, μια ιστορία. Το όνομά του είναι η αναφορά του ελληνικού Θεάτρου», ανέφερε στη συνέχεια η ηθοποιός.

Κλείνοντας, η Σοφία Βογιατζάκη πρόσθεσε για τον Γιώργο Κιμούλη: «Αν με ρωτήσεις: ποιο όνομα σου έρχεται πρώτο από το ελληνικό Θέατρο; Θα σου πω: Γιώργος Κιμούλης».

Διαβάστε επίσης:

Μαριαλένα Ρουμελιώτη σε Σάκη Κατσούλη: «Σε πειράζει να πω ότι είμαι έγκυος;»

Ναταλία Γερμανού: Οι φωτογραφίες με μπικίνι από τις διακοπές της -Στην παραλία με συνεργάτες της εκπομπής της

Δωροθέα Μερκούρη: Η νέα διαδικτυακή επίθεση που δέχτηκε και η απάντησή της– «Ψωνάρα, βλαχάρα»

Keywords
Τυχαία Θέματα