Σήμερα γιορτάζετε και επιβάλλεται να κάνετε στον εαυτό σας το ωραιότερο δώρο

Σήμερα είναι η Ημέρας της Γυναίκας. Και γιορτάζουμε. Όλες μας. Θα δεχτούμε λουλούδια από τους αγαπημένους μας και θα κάνουμε δώρο στη μητέρα, την αδερφή ή την κολλητή μας. Αλλά κυρίως θα κάνουμε ένα ωραιότατο δώρο στον εαυτό μας. Γιατί το αξίζουμε και γιατί τον αγαπάμε. Και δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα νέο άρωμα. Άλλωστε εκτός από τη γιορτή είναι και άνοιξη. Και επιβάλλεται να ανανεωθούμε. Ξεκινώντας από το άρωμα μας.

Μας χαρακτηρίζει άλλωστε και μαρτυρά την προσωπικότητα μας. Είναι ο καλύτερος τρόπος να αναδείξουμε με έναν διαφορετικό τρόπο τη δυναμικότητα, το ρομαντισμό, την ένταση,

την αγάπη στα ταξίδια και την περιπέτεια. Ή ότι αγαπάμε περισσότερο στη ζωή μας.

Εμείς επιλέξαμε τα ωραιότερα:

Calvin Klein, CK Woman: Περγαμόντο και ευκάλυπτος ενώνονται με το λεμόνι, το βατόμουρο και τη βιολέτα δημιουργώντας μια εσάνς αφιερωμένη σε όλες τις γυναίκες του κόσμου που ονειρεύονται και δημιουργούν.

Dior, J’ adore Roller-Pearl Huile Divine: Η νέα συσκευασία Roller-Pearl προσφέρει ένα νέο τρόπο για να απολαύσουμε το εμβληματικό μπουκέτο του J’adore. . Θηλυκός όπως πάντα, ο μικροσκοπικός αμφορέας παρουσιάζεται τονίζοντας τον αισθησιασμό μιας στιγμής απόλυτης θηλυκότητας. Η απαλή πέρλα του κυλάει με άνεση πάνω στον αυχένα ή στον καρπό, προσφέροντας γενναιόδωρα τις νότες αυτού του εμβληματικού μπουκέτου. Συμφωνίες από γιασεμί και ylang-ylang ξετυλίγονται αμέσως στην καρδιά αυτής της εκπληκτικά φρέσκιας και αισθητηριακής υφής.

Salvatore Ferragamo, Ferragamo Amo Flowerfull: Η «καρδιά» του αρώματος είναι φρουτώδης και λουλουδένια, συντίθεται από ροζ παιώνια, νότες γιασεμιού και δαμάσκηνου. Η κλασική ιταλική Bitter συμφωνία συνδυάζεται με λουλούδια yuzu και μαύρα φραγκοστάφυλα στις νότες κορυφής. Οι νότες βάσης απελευθερώνουν έναν αισθησιασμό που πηγάζει από ένα μείγμα βανίλιας, ξύλου και musk.

Cacharel Yes I Am Pink First: Μια λουλουδάτη και φωτεινή εσάνς που διατηρεί την πικάντικη, κρεμώδη υπογραφή του αρχικού αρώματος, καθώς και τη λουλουδάτη καρδιά που αποτελείται από άνθη λευκού γιασεμιού Sambac και από τη συμφωνία άνθους πιπερόριζας και απαλή λουλουδάτη πνοή πετάλων άνθους πορτοκαλιάς.

Chloe, Nomade Eau de Toilette: Mια φωτεινή εκδοχή του Eau de Parfum, πλημμυρισμένο από φυσικά συστατικά που ενώθηκαν από τον αρωματοποιό Quentin Bisch. Το φυτό λίτσι απελευθερώνει όλη την ένταση και τη μαγευτική απαλότητα του, ακτινοβολώντας θηλυκότητα. Τα άνθη φρέζιας συνδυάζονται μοναδικά με τη συνολική floral αίσθηση του αρώματος, ενώ το έντονο έλαιο του φυτού δρυ εξισορροπεί την ένταση αυτού του ξεχωριστού αρώματος.

Tiffany & Co Intense: To άνθος της ίριδας σε συνδυασμό με νότες από κεχριμπάρι και βανίλια εντείνουν την οσφρητική περιπλάνηση, μεταξύ αισθησιασμού και θέρμης.

Miu Miu, Fleur D’Argent: Η αισθησιακή εκλεπτυσμένη τουμπερόζα είναι ένα πιο έντονο, πιο ώριμο λευκό άνθος που συνδυάζεται με την ισορροπημένη σύνθεση Musk Accord και Akigalawood δημιουργώντας μια μαγευτική εσάνς.

Διαβάστε ακόμη:

Και το μακιγιάζ θέλει τη σειρά του! Δείτε ποια προϊόντα μπαίνουν πρώτα και ποια τελευταία

Το άγριο τριαντάφυλλο ευθύνεται για την εκθαμβωτική λάμψη της επιδερμίδας σας

Keywords
Τυχαία Θέματα