Αν είστε καλεσμένες σε μασκέ party πρέπει να δημιουργήσετε την πιο fancy αλογοουρά (video)

Έρχεται τριήμερο κι επίσης είναι η τελευταία Κυριακή της Αποκριάς. Το πιθανότερο είναι να είστε καλεσμένες σε μασκέ party. Ή μπορεί και να προκύψει κάτι τέτοιο τελευταία στιγμή. Κι εσείς θα βρεθείτε προ απροόπτου. Και είμαι σίγουρη ότι κάτι θα βρείτε να φορέσετε που να θυμίζει στολή. Τόσα περίεργα ρούχα έχετε αγοράσει κατά καιρούς στις εκπτώσεις τα οποία έχετε κρυμμένα μιας και δεν πρόκειται να τα φορέσετε σε μια φυσιολογική περίσταση.

Το μακιγιάζ είναι

κι αυτό μια εύκολη υπόθεση. Στο νεσεσέρ σας υπάρχει ένα μαύρο, πράσινο, γκρι ή μοβ με glitter κραγιόν. Το είχατε δει σε κάποιο ταξίδι σας στο εξωτερικό και ενθουσιαστήκατε και επίσης είσαστε σίγουρες ότι θα το φορέσετε. Αλλά απλά έμεινε ξεχασμένο σε εκείνο το νεσεσέρ που έχετε κρυμμένο στο συρτάρι. Παράλληλα υπάρχουν και σκιές ανάλογες. Και πολλά highlighters και glitter. Και ψεύτικες βλεφαρίδες μερικές από τις οποίες έχουν μικρά κρύσταλλα στις άκρες τους.

Με τα μαλλιά όμως τι θα κάνετε;Γιατί αν έχετε και περούκες όπως η Kim Kardashian τότε στ’ αλήθεια δεν έχω λόγια. Αλλά επειδή πάλι το βρίσκω υπερβολικό και μάλλον απίθανο έχω να σας προτείνω ένα ωραιότατο χτένισμα, πολύ εύκολο και super λαμπερό. Πρόκειται για μια αλογοουρά με glitter. Fancy και ένα από τα μεγαλύτερα trends της σεζόν επίσης. Εσείς βέβαια μπορείτε να δώσετε μια πινελιά υπερβολής αφού το επιτρέπει και η ημέρα. ‘Η μάλλον η νύχτα.

Θα χρειαστείτε τζελ φορμαρίσματος για δυνατό κράτημα, χρυσό ή όποια άλλη απόχρωση glitter σας αρέσει, δύο πινέλα κι ένα λαστιχάκι. Επίσης θα πρέπει να παρακολουθήσετε με προσοχή το video που ακολουθεί και να φτιάξετε τη αλογοουρά αφού ντυθείτε για να μην την καταστρέψετε αλλά και ούτε να σκορπίσετε το μισό glitter στο πάτωμα στην προσπάθεια σας να φορέσετε το πολύ σφιχτό μαύρο ζιβάγκο.

Ξέρω ότι είστε δημιουργικές και τα χέρια σας πιάνουν. Οπότε σας εύχομαι να περάσετε τέλεια!


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Your hair place (@hair.hd) στις 8 Μάρ, 2019 στις 5:10 πμ PST

Διαβάστε ακόμη:

Και το μακιγιάζ θέλει τη σειρά του! Δείτε ποια προϊόντα μπαίνουν πρώτα και ποια τελευταία

Το άγριο τριαντάφυλλο ευθύνεται για την εκθαμβωτική λάμψη της επιδερμίδας σας

Keywords
Τυχαία Θέματα