Τα καλύτερα παπούτσια στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού θα σου δώσουν ιδέες για τέλειο styling!

Το γνωρίζουμε πως μπήκε η άνοιξη και ξέρουμε επίσης καλά πως η Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι αφορούσε ρούχα και τάσεις του επόμενου χειμώνα. Ωστόσο, όλα όσα βλέπουμε στις εβδομάδες μόδας κάθε σεζόν αφορούν πάντα και τη σεζόν που διανύουμε. Δες λοιπόν ποια trends έχουμε ξεχωρίσει ήδη και ανυπομονούμε να υιοθετήσουμε.

#Chunky boots
Πρόκειται για τη μεγαλύτερη τάση της άνοιξης αλλά και του επόμενου χειμώνα. Ένα από τα αγαπημένα μας σχέδια το είδαμε στο show του οίκου Alexander McQueen

και μπορείς να το δεις παρακάτω.

#Λευκά μποτάκια
Αν νόμιζες πως τα λευκά μποτάκια θα φύγουν έτσι εύκολα από τη μόδα τότε…γελάστηκες! Ο οίκος Chanel μας απέδειξε πως παραμένουν στη μόδα.

#Εκκεντρικά τακούνια
Το τακούνι γίνεται για μια ακόμα σεζόν το επίκεντρο των παπουτσιών μας. Προετοιμάσου κατάλληλα λοιπόν γιατί φέτος το καλοκαίρι θα δεις πολλά! Πάρε σαν παράδειγμα το γοβάκι του οίκου Miu Miu.

#Ugly sneakers
Αν και οι ίδιοι οι σχεδιαστές τα σαμποτάρουν, τα ugly sneakers τους κερδίζουν για ακόμα μια σεζόν, όπως είδαμε σε πολλά shows και μεταξύ αυτών και στην επίδειξη του brand A.P.C..

#Παπούτσια με φτερά
O Giambattista Valli και πολλοί άλλοι σχεδιαστές μας δείχνουν πόσο πολύ λατρεύουν τα φτερά και τα πούπουλα καθώς φέτος τα χρησιμοποιούν και σε παπούτσια αλλά και σε ρούχα.

#Γαλότσες
Οι γαλότσες επιστρέφουν στη μόδα και θα τις δεις στα πιο περίεργα σχέδια, όπως είδαμε και στο show του οίκου Stella McCartney.

#Χαμηλά γοβάκια
Στον οίκο Balmain είδαμε την πιο ροκ εκδοχή της χαμηλής γόβας, που εξακολουθεί να είναι τάση.

#Τie dye
Αυτή η μόδα των 90’s επιστρέφει και θα τη δούμε και στα παπούτσια μας, όπως παρατηρήσαμε και στο show του brand Off White.

#Slouchy boots
Αν δεν έχεις αποκτήσει ήδη ένα ζευγάρι τότε φέτος πρέπει να το κάνεις οπωσδήποτε. Αγαπημένο μας σχέδιο αυτό που είδαμε στο show του οίκου Isabel Marant.

Διαβάστε ακόμα: Ημέρα της γυναίκας: 20 στιλάτες γυναίκες του σήμερα μας δίνουν έμπνευση

Keywords
Τυχαία Θέματα