Το scrub που θα κάνετε στα πόδια μόνες στο σπίτι αν δεν προλαβαίνετε να πάτε στο ραντεβού στο nail bar

Είστε ακόμη στο γραφείο και η ώρα περνά που σημαίνει ότι θα χάσετε το ραντεβού που είχατε για πεντικιούρ. Εν τω μεταξύ έχετε μπροστά σας τριήμερο. Μην σκάτε. Υπάρχει λύση. Θα κάνετε το ωραιότερο scrub ποδιών στο σπίτι και μάλιστα με υλικά που σίγουρα έχετε. Το θέμα είναι τα πόδια σας να είναι περιποιημένα και απαλά. Επίσης ίσως θέλετε να φορέσετε πέδιλα.

Θα χρειαστείτε 1 1/2 φλιτζάνι

ζάχαρη, 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο και 4 κουταλιές της σούπας λεμόνι και λίγο μέλι. Όλα τα υλικά όπως καταλαβαίνετε βρίσκονται στην κουζίνα σας.

Βάζετε όλα τα υλικά σε ένα μπολ, τα ανακατεύετε καλά μέχρι να γίνουν έναν συμπαγές μείγμα και είστε έτοιμες για το scrub.

Καλό είναι να κάντε το scrub αμέσως μετά το ντους κι ενώ τα πόδια σας είναι ακόμη νωπά. Μην τα σκουπίσετε και μην τα ταμπονάρετε με την πετσέτα. Ακόμη καλύτερο είναι αν έχετε χρόνο να μουλιάσετε για μερικά λεπτά τα πόδια σας σε μια λεκάνη με χλιαρό νερό όπως ακριβώς κάνετε και στο πεντικιούρ. Επειδή όμως καταλαβαίνουμε ότι μάλλον είστε πιεσμένες ακολουθήστε την πρώτη μέθοδο.

Στη συνέχεια απλώνετε το scrub σε όλη την επιφάνεια των ποδιών σας και κάνετε απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις. Μην βιαστείτε, προσπαθήστε να το απολαύσετε. Τέλος το αφαιρείτε με άφθονο χλιαρό νερό. Μην ξεχάσετε να απλώσετε μία γενναία δόση ενυδατικής κρέμας σώματος για να χαρίσετε στο δέρμα την απαραίτητη υγρασία και έξτρα ενυδάτωση.

Το λάδι που περιέχει το scrub έχει ήδη προσφέρει ενυδάτωση ενώ η ζάχαρη έχει την ιδιότητα να απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα από το δέρμα. Το λεμόνι με τη σειρά του προσφέρει λάμψη αλλά βοηθά παράλληλα και στην απολέπιση ενώ το μέλι θα χαρίσει βελούδινη απαλότητα.

Το συγκεκριμένο scrub μπορείτε να το κάνετε 1 φορά την εβδομάδα ειδικά τώρα το χειμώνα που το δέρμα αφυδατώνετε και έχει μεγαλύτερη ανάγκη από φροντίδα.

Μετά από αυτό είστε έτοιμες για τη βραδινή σας έξοδο και δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε για τίποτα.

Διαβάστε ακόμη:

To χτένισμα της Kim Kardashian που πρέπει να ζητήσετε από τον κομμωτή σας να αντιγράψει asap

Και το μακιγιάζ θέλει τη σειρά του! Δείτε ποια προϊόντα μπαίνουν πρώτα και ποια τελευταία

Keywords
Τυχαία Θέματα