Ραφαέλλα Ψαρρού: Πώς αντιδρά στα μηνύματα που λαμβάνει ο σύζυγός της, Γιώργος Καράβας από γυναίκες;

Συνέντευξη στο Happy Day και στην Όλγα Λαφαζάνη παραχώρησε η Ραφαέλλα Ψαρρού και φυσικά, αναφέρθηκε στον Γιώργο Καράβα. 

Μίλησε για τις κατακτήσεις που έχει ο σύζυγός της και coach του GNTM 3, αλλά και στο αν… ζηλεύει για τα μηνύματα που δέχεται στα social media. Μεταξύ άλλων η Ραφαέλλα Ψαρρού έκανε μια αποκάλυψη για την πρώτη τους συνάντηση, ενώ έκανε γνωστό πως δεν είναι στα άμεσα τους σχέδια ο θρησκευτικός γάμος.

“Ο Γιώργος τώρα με το GNTM τρέχει περισσότερο από πριν επαγγελματικά.

Ήμουν υποστηρικτική στο να πάει στο GNTM, έχει χρόνια εμπειρία και ήταν σίγουρη η επιτυχία του. Έχει πολύ πλάκα να τον βλέπω στην τηλεόραση, δεν τον ρωτάω ποιος θα φύγει στο επεισόδιο γιατί μου αρέσει το άγχος της αποχώρησης.

Έχω ξεχωρίσει κάποια μοντέλα, αλλά δεν το λέω μην επηρεάσω τον κόσμο. Στέλνουν πάρα πολλές κοπέλες μηνύματα στον Γιώργο, τον βοηθάω να απαντήσει. Την πρώτη φορά που τον συνάντησα δεν τον παρατήρησα γιατί είχα πολλή δουλειά. Μου αρέσει όταν γίνεται καυστικός, τρελαίνομαι.

Είμαστε 8 χρόνια παντρεμένοι, δεν μου έχει δώσει δικαίωμα να ζηλέψω. Ήξερα ποιον παντρεύτηκα. Αν δεν ήθελα να έχει κατακτήσεις, θα παντρευόμουν κάποιον άσχημο. Δεν έχουμε παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο και δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μας.”, ανέφερε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Ελένη Μενεγάκη: Δεν πάει το μυαλό σας πώς αποκαλεί την πεθερά της, Λιλίκα Μαντζίκα Παντζοπούλου! 

Μεγάλη αύξηση στα νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα το τελευταίο 24ωρο 

Ήλιος: Η Λήδα αντιμέτωπη με τη δολοφόνο! Δείτε φωτογραφίες! 

Keywords
Τυχαία Θέματα