Φον ντε τεν και κονσίλερ: Οι ειδικοί δημιούργησαν τις φόρμουλες που καλύπτουν όλες τις ανάγκες!

Αν η τέλεια κάλυψη είναι το ζητούμενο για εσάς, έχουμε την καλύτερη πρόταση. Ετοιμαστείτε για μια εμπειρία που διαρκεί όλη την ημέρα με προϊόντα σχεδιασμένα από επαγγελματίες, που θα σας χαρίσουν ματ αποτέλεσμα που διαρκεί. Πρόκειται για τα τρία, best-selling προϊόντα Studio Fix της MAC.

Ανάμεσα σε 67 αποχρώσεις, μπορείτε να βρείτε foundation και concealer για κάθε τόνο επιδερμίδας,

κάθε ανάγκη, κάθε τρόπο ζωής, κάθε κλίμα. Γιατί υπάρχει η ιδανική, δική σας, απόχρωση!

“Ως ένας, εν ενεργεία, makeup artist, εμπιστεύομαι τη συλλογή Studio Fix, κάθε φορά που θέλω να δημιουργήσω αψεγάδιαστη επιδερμίδα” υποστηρίζει η Senior National Artist της M·A·C, Fatima Thomas. Βρείτε τη σύνθεση που σας ταιριάζει.

Βρείτε την απόχρωσή σας. Στη συνέχεια, εφαρμόστε με τα αγαπημένα μας πινέλα για να επιτύχετε την τέλεια κάλυψη.

Χαρίστε στην επιδερμίδα σας ομοιόμορφο αποτέλεσμα με το Studio Fix Fluid SPF 15: Ένα υγρό foundation με μεσαία προς υψηλή, ματ κάλυψη για ομοιόμορφο χρωματικό τόνο που παρέχει άμεση και διαρκή ενυδάτωση για 8 ώρες.

Παράλληλα εξισορροπεί τη λιπαρότητα και τη γυαλάδα για 6 ώρες, είναι ανθεκτικό στον ιδρώτα και την υγρασία και προσφέρει 24 ώρες εφαρμογής χωρίς να ξεθωριάζει, να δημιουργεί γραμμές και να χάνει την κάλυψή του.

Καλύψτε τις ατέλειες με το Studio Fix 24-Hours Smooth Wear Concealer: Πρόκειται για ένα υγρό, ανάλαφρης σύνθεσης, concealer με υψηλή, φυσική και ματ κάλυψη των δυσχρωμιών, των κηλίδων και των κύκλων κάτω από τα μάτια.

Διαθέτει μικρό σφουγγαράκι-απλικατέρ για ομοιόμορφη και εύκολη εφαρμογή σε οποιαδήποτε περιοχή του προσώπου ενώ δεν δημιουργεί γραμμές.

Φρεσκαριστείτε με το Stufio Fix Powder Plus Foundation: Ένα προϊόν που συνδυάζει πούδρα και foundation με μεσαία έως υψηλή κάλυψη και απόλυτα ματ υφή για ρύθμιση της λιπαρότητας στη στιγμή.

Επιτρέπει στην επιδερμίδα να αναπνέει, χωρίς να την αφυδατώνει, παρέχοντας βελούδινη υφή και εξισορροπεί τη λιπαρότητα και τη λάμψη για 6 ώρες.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Τα προϊόντα μακιγιάζ που θα σας χαρίσουν το πιο συγκλονιστικό βλέμμα ever

People’s Choice Awards: Η Jennifer Lopez υιοθέτησε το απόλυτο Christmas beauty look!

Keywords
Τυχαία Θέματα