Πέθανε 14χρονος πρώην παίκτης του MasterChef Junior

Έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη που έδωσε με σπάνια μορφή καρκίνου ο 14χρονος Ben Watkins ο οποίος είχε γίνει γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο Αμερικάνικο MasterChef Junior.

Ο μικρός άφησε την τελευταία του πνοή τη Δευτέρα στο Lurie Children’s Hospital στο Σικάγο. Η διάγνωση του προβλήματος με την υγεία του είχε γίνει πριν από ένα χρόνο και ήταν ο ένας από τους έξι ανθρώπους στον κόσμο που έχουν διαγνωστεί με Αγγειωματώδες ινώδες ιστιοκύττωμα

Ο Ben είχε μείνει ορφανός,

όταν πριν από 3 χρόνια ο πατέρας του πυροβόλησε και σκότωσε τη μητέρα του και στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στον εαυτό του.

«Αφού έχασε και τους δύο γονείς του τον Σεπτέμβριο του 2017, θαυμάσαμε τη δύναμη, το θάρρος και την αγάπη του για ζωή…» ανέφεραν συγγενείς του και πρόσθεσαν: «Δεν διαμαρτυρήθηκε ποτέ. Ήταν και θα είναι πάντα το πιο δυνατό άτομο που γνωρίσαμε…».

Το δικό του αντίο όμως μέσα από το twitter στον μικρό Ben θέλησε να πει και ο διάσημος σεφ Gordon Ramsay.

“Mπεν ήσουν ένας απίστευτα ταλαντούχος νεαρός μάγειρας και ένας ακόμα πιο δυνατός νέος. Η σύντομη ζωή σου είχε τόσες πολλές δύσκολες στροφές όμως εσύ πάντα αγωνιζόσουν. Στέλνω όλη μου την αγάπη στην οικογένεια του Μπεν για αυτή τη τρομερή απώλεια” έγραψε.

We lost a Master of the @MasterChefJrFOX kitchen today. Ben you were an incredibly talented home cook and even stronger young man. Your young life had so many tough turns but you always persevered. Sending all the love to Ben Watkins’ family with this terrible loss Gx pic.twitter.com/RX81hP7lbw

Gordon Ramsay (@GordonRamsay) November 17, 2020

Διαβάστε ακόμα:

Κρίστη Καθάργια: Στο νοσοκομείο με κορονοϊό και η σύντροφος του Γιώργου Μαυρίδη

Έφη Σαρρή: Απαντά στις δηλώσεις του Τρύφωνα Σαμαρά για την ηλικία της και αποκαλύπτει πόσα κεράκια θα σβήσει σήμερα που είναι τα γενέθλιά της!

Τα σχόλια του Πρω1νού μετά τη δήλωση της Ιωάννας Τούνη: «Η Σάσα Σταμάτη με ηχογράφησε χωρίς να το γνωρίζω»

Keywords
Τυχαία Θέματα