Chrissy Teigen και John Legend αφήνονται στα χέρια της κόρης τους κι εκείνη δημιουργεί το τέλειο μακιγιάζ!

Οι celebrities μένουν σπίτι και περνούν δημιουργικά το χρόνο τους με τα παιδιά τους. Παίζουν, μαγειρεύουν, ζωγραφίζουν και γελάνε με την ψυχή τους. Συχνά, ανεβάζουν στιγμιότυπα στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram συγκεντρώνοντας χιλιάδες likes.

H Chrissy Teigen ανήκει σε αυτή ακριβώς την κατηγορία. Αγαπάει να αποκαλύπτει την καθημερινότητα με την οικογένεια της. Τόσο τις καλές όσο και τις δυσάρεστες στιγμές τους.

Μην ξεχνάτε, πως

πριν από μερικές εβδομάδες δημοσιοποίησε φωτογραφία που κρατά στην αγκαλιά της το γιο της που δεν κατάφερε να ζήσει. Και στη συνέχεια τα tattoo που απόκτησε η ίδια και ο σύζυγός της με το όνομα του μικρού.

Και τώρα, αφού αργά αλλά σταθερά προσπαθούν να επανέλθουν στην γνωστή οικογενειακή τους ευτυχία. Πάντα στο πλάι των δυο τους παιδιών. Στα τελευταία video η 4χρονη κόρη τους, Luna, δημιουργεί ένα απίθανο make up look και στους δύο γονείς της. Είναι μεταμοντέρνο και θα σας ξετρελάνει.

Η Teigen ανέβασε δύο video στο Instagram. Στο πρώτο η μικρή κρατά ένα μεγάλο πινέλο μακιγιάζ με το οποίο απλώνει μια ασημένια σκιά σε μορφή κρέμας. Αφού δημιουργεί μια μάσκα τελειοποιεί το look εφαρμόζοντας ένα ροζ χρώμα στα χείλη.

Στο δεύτερο video βλέπουμε τη Luna να επιμελείται το μακιγιάζ της οικογενειακής τους φίλης, Nova Kaplan αλλά και του πατέρα της ο οποίος είναι καθισμένος στο πάτωμα και γεμάτος ασημένιο glitter

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη chrissy teigen (@chrissyteigen)

Κι αν νομίζετε πως αυτό είναι όλο, κάνετε λάθος. Λίγο αργότερα η Teigen, με μια φωτογραφία της στα stories αποκαλύπτει το μακιγιάζ τελειοποιημένο: Έχει καλύψει την μία πλευρά του προσώπου της αλλά και τα φρύδια της με μικροσκοπικά κρύσταλλα ενώ έχει κάνει περίγραμμα στο πάνω βλέφαρο με πορτοκαλί eyeliner

Και ναι, έχουμε μείνει άφωνες.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Τα προϊόντα μακιγιάζ που θα σας χαρίσουν το πιο συγκλονιστικό βλέμμα ever

People’s Choice Awards: Η Jennifer Lopez υιοθέτησε το απόλυτο Christmas beauty look!

Keywords
Τυχαία Θέματα