Tom Hanks-Rita Wilson: Ο γιος τους Chet “χτύπησε” τεράστιο τατουάζ με σταυρό – “Σκοπός της ζωής μου να υπηρετώ Tον Θεό”

11:06 28/7/2023 - Πηγή: InStyle

Ο Chet Hanks παρουσίασε το ολοκαίνουργιο τατουάζ του και δείχνει την επιρροή της θρησκείας στη ζωή του.

Ο γιος του βραβευμένου με Όσκαρ Tom Hanks και της τραγουδίστριας Rita Wilson, ο οποίος ήταν δηλωμένος άθεος προτού ασπαστεί τον χριστιανισμό πριν από μια δεκαετία, χρησιμοποιεί τώρα την πλατφόρμα

του για να διαδώσει τον ιερό λόγο ευρέως.

Στην προσπάθειά του αυτή, ο 32χρονος ηθοποιός έσβησε την Τετάρτη όλες τις αναρτήσεις από το Instagram του και αντ’ αυτού δημοσίευσε μια φωτογραφία που αναδεικνύει το τεράστιο τατουάζ ενός σταυρού.

Στην ανάρτηση που έχει πλέον διαγραφεί, ο Chet διακήρυξε ότι ο “σκοπός” της ζωής του είναι να υπηρετεί τον Θεό, καθώς επιδείκνυε ένα τεράστιο ιερό μελάνι στο κέντρο του στήθους του.

“Έχω χαρακτήρα για όσο καιρό βρίσκομαι στη δημοσιότητα”, έγραψε στους 530.000 ακολούθους του. “Έχω παίξει πολλούς ρόλους και έχω φορέσει πολλές μάσκες. Ηθοποιός. Ράπερ. Γυμναστής. Κανένας από αυτούς δεν είναι ο πραγματικός μου εαυτός.”

Ο Chet είπε ότι ήταν “ειδικός στο να παριστάνει τον ανόητο, επειδή το έμαθα ως μηχανισμό επιβίωσης.”

“Αλλά όσο περισσότερο κοιτάζω γύρω μου τον κόσμο, βλέπω ότι ο κόσμος δεν χρειάζεται άλλες καρικατούρες. Ψευδείς απεικονίσεις αυτού που νομίζουμε ότι πρέπει να είμαστε“, συνέχισε.

“Υπάρχει μόνο ένα πράγμα που χρειάζεται περισσότερο ο κόσμος και αυτό είναι ο Θεός”.

Ο Chet είπε ότι τα προβλήματα στα οποία είχε βρεθεί στο παρελθόν ήταν άμεσο αποτέλεσμα της απουσίας του Θεού από τη ζωή του.

“Όλος ο πόνος στη ζωή μου ήταν αποτέλεσμα ενός πράγματος – του ψέματος να πιστεύω ότι ο σκοπός μου είναι οτιδήποτε άλλο εκτός από το να υπηρετώ απλώς τον Θεό“, έγραψε ο σταρ.

“Δεν μου είναι ακόμη ξεκάθαρο πώς μπορώ να Τον υπηρετήσω καλύτερα, αλλά αισθάνομαι ότι αυτό το επίπεδο ειλικρίνειας είναι ένα σημείο εκκίνησης. Και ξέρω ότι Εκείνος θα συνεχίσει να αποκαλύπτει περισσότερα“, ολοκλήρωσε την ανάρτησή του που πλέον έχει διαγραφεί.

Το 2021, ο Chet θυμήθηκε τη στιγμή που “ο Θεός μου αποκαλύφθηκε“, όταν ήταν 17 ετών και άθεος τότε.

Κατά τη διάρκεια μιας πεζοπορίας ενώ έλειπε σε μια κατασκήνωση 12 εβδομάδων στη Γιούτα, ο τότε έφηβος είπε ότι “τον άγγιξε το χέρι Tου Θεού.”

“Όλος αυτός ο θυμός, το μίσος και η δυσαρέσκεια αναποδογύρισαν. Αντιστράφηκε σε άπειρη ελπίδα, ευγνωμοσύνη, ειρήνη, αγάπη. Απλά μετατράπηκε σε μια στιγμή, έτσι απλά”, δήλωσε στο podcast “IMPAULSIVE” του Logan Paul.

“Και με κατέλαβε τόσο πολύ η συγκίνηση, που απλά κάθισα στην άκρη του γκρεμού και έκλαψα. Έκλαψα για μια ώρα, ανεξέλεγκτα δάκρυα για περίπου μια ώρα. Δεν σταμάτησαν, αλλά δάκρυα χαράς“, συνέχισε.

“Δάκρυα από τα πάντα, νιώθοντας κάθε συναίσθημα ταυτόχρονα, όλο τον πόνο και όλη τη χαρά.”

Keywords
Τυχαία Θέματα