Προβλέψεις Παρασκευή 9 Μαρτίου

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ(21/3- 19/4)

Μπορεί να παρασυρθείτε, επειδή δεν μπορείτε να επικεντρωθείτε στα καθήκοντα που έχετε μπροστά σας. Χρησιμοποιώντας τη γοητεία σας σε συνδυασμό με έξυπνες στρατηγικές μπορείτε να πάρετε αυτό που θέλετε.

ΤΑΥΡΟΣ(20/4 – 20/5)

Μπορεί να προσπαθήσετε να φανείτε έξυπνοι, ρίχνοντας μια πιο εξονυχιστική ματιά στα πράγματα, αλλά αυτό δεν πρόκειται να λειτουργήσει. Προσέξτε το παρασκήνιο στη δουλειά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ(21/5 – 21/6)

Η διαίσθησή σας μπορεί να είναι πολύ πιο έντονη. Ο διαλογισμός, η γιόγκα και άλλες μορφές εσωτερικής

συνειδητοποίησης μπορεί να σας προσελκύσουν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22/6 – 22/7)

Με τους πλανήτες που σας ωθούν στην σωματική δράση, θα πρέπει να αφήσετε τους κλειστούς χώρους και να βγείτε έξω και να αναπνέετε λίγο φρέσκο αέρα. Προσοχή στην υγεία σας.

ΛΕΩΝ(23/7 – 22/8)

Μπορεί ξαφνικά να αποφασίσετε να εξαφανιστείτε για λίγο, να βάλετε τις σκέψεις σας σε τάξη και να απομακρυνθείτε από την τρέλα που βλέπετε γύρω σας και δεν σας αρέσει καθόλου. Και αυτό δεν είναι καθόλου κακή ιδέα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23/8 – 22/9)

Θα εστιάσετε πιο καθαρά στην εργασία χωρίς να αισθάνεστε ότι οι άλλοι σας αποσπούν την προσοχή. Οι φίλοι σας βρίσκονται πάντα δίπλα σας και θέλουν να σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε όλα τα θέματά σας. Μην κλείνεστε στον εαυτό σας.

ΖΥΓΟΣ(23/9 – 23/10)

Τα λόγια σας έχουν περισσότερη δύναμη κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης, επομένως προγραμματίζετε συναντήσεις προς όφελός σας Έχετε επίσης την ευκαιρία να εκπληρώσετε τους στόχους σας που έχετε βάλει το τελευταίο διάστημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(24/10 – 24/11)

Πρέπει να είστε πιο ειλικρινείς με τους φίλους σας. Μην κρατάτε πράγματα που δεν πρέπει μόνο για τον εαυτό σας και μην έχετε δεύτερες σκέψεις σε ό,τι σας λένε.

ΤΟΞΟΤΗΣ(25/11 – 21/12)

Αυτή είναι μια περίοδος κατά την οποία μπορείτε να αποκτήσετε μεγαλύτερο έλεγχο των οικονομικών σας και να εργαστείτε για σταθερότητα για το μέλλον. Μην αφήσετε την τεμπελιά να σας αποτρέψει από την ολοκλήρωση και την εκτέλεση των ιδεών σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22/12 – 19/1)

Σταματήστε να ζείτε στις προσδοκίες των άλλων για το τι πρέπει να είστε. Δεν έχει σημασία τι σκέφτεται κάποιος άλλος, εξαρτάται από εσάς. Όλοι σε αυτή τη ζωή ήρθαμε για να χαράξουμε το δικό μας δρόμο και να αφήσουμε το αποτύπωμά μας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ(20/1 – 18/2)

Μην φοβάστε να ζητήσετε αυτά που σας χρωστούν, σας αναλογούν και σας οφείλουν. Έχετε δουλέψει πάρα πολύ στη ζωή σας για να έρχεται κάποιος “τυχαίος” και να σας παρακάμπτει.

ΙΧΘΥΕΣ(19/2 – 20/3)

Είστε τυχεροί και μπορείτε να κερδίσετε κάτι τώρα. Γι’ αυτό αρχίστε να βάζετε σε εφαρμογή τις ιδέες που έχετε. Οι αδέσμευτοι έχετε τα μάτια σας ανοιχτά… Ο έρωτας ίσως σας χτυπήσει την πόρτα.

Καλημέρα!!

Keywords
Τυχαία Θέματα