Άνω-κάτω οι ομάδες του Survivor: Η επίθεση του Αγόρου στη Μελίνα και η “κλίκα” στους Διάσημους

Φαίνεται πως η πείνα και οι αντίξοες συνθήκες στον Άγιο Δομίνικο, οδηγούν τους παίκτες του Survivor 2018 σε ακραίες συμπεριφορές. Τις τελευταίες ημέρες οι εντάσεις είναι συνεχόμενες τόσο στην ομάδα των Διασήμων, όσο και στην ομάδα των Μαχητών.

Ωστόσο, στο χθεσινό Συμβούλιο του Νησιού και λίγο πριν από την αποχώρηση της Ξένιας, τα πράγματα βγήκαν εκτός ελέγχου. Την αρχή έκανε ο Νικόλας Αγόρου από τους Μαχητές, ο οποίος έσπευσε να κατηγορήσει τη Μελίνα και τον Ηλία Γκότση για

υποκρισία. Το μέρος του πήρε και ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος, ο οποίος “έριξε” επίσης τα βέλη του στα δύο αυτά άτομα.

Ο Αγόρου ξεκαθάρισε πως θέλει μόνο “καλημέρα” να λέει με τον Ηλία και τη Μελίνα και τόνισε: «Επειδή η Μελίνα θέλει να παίρνει επιβεβαίωση, θα το πω ενώπιον όλου του κόσμου… Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα. Αλλά ήθελε και το έκανε. Δεν ζήτησα ποτέ το φαγητό για να μου το χτυπάει. Εγώ σαν Νικόλας πιστεύω ότι ο άνθρωπος γεννιέται και γαλουχείται. Δεν αλλάζει σε 1-2 εβδομάδες… Έχω καταλάβει όλοι τι είναι και ο λόγος που έφυγα από εκείνη την πλευρά (της καλύβας), είναι ότι δεν μπορούσα να κοιμηθώ με την αρνητική ενέργεια. Για εμένα δεν είναι αληθινή. Σίγουρα δεν κρατάω κακίες και συγχωρώ αν κάποιος ζητήσει συγγνώμη για το λάθος του. Δεν είναι κι ο Ηλίας εδώ.. κι ο Ιούδας φιλούσε υπέροχα αλλά ήταν υποκριτής και δεν έδειχνε όπως ήθελε να δείχνει».

Η Μελίνα με την σειρά της είπε πως δεν μπορεί να του αλλάξει γνώμη και πως η απόφαση του είναι σεβαστή.

Από την άλλη, οι Διάσημοι δείχνουν να έχουν χωριστεί σε αγόρια-κορίτσια και με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να είναι κάπου στη μέση.

Ο Στέλιος Κρητικός αναφέρθηκε στην Κατερίνα Δαλάκα και στο ότι τους ονόμασε κλίκα και ξεκαθάρισε πως αυτό δεν ισχύει. Αμέσως μετά πήρε θέση ο Μιχάλης Μουρούτσος ο οποίος εξήγησε ξανά, πως ήταν επιλογή τους να μην έρθουν πολύ κοντά με τα κορίτσια, καθώς τα πλάνα μπορούν να παρερμηνευτούν και να σχηματιστεί μια άλλη εικόνα προς τα έξω. Σκοπός τους, ήταν να διαφυλάξουν τις σχέσεις τους. Βέβαια, τόνισε πως δεν εννοούσε να μην μιλάνε τα αγόρια με τα κορίτσια, αλλά να μην μένουν μόνα τους δύο άτομα απομακρυσμένα.

Η Κατερίνα με τη σειρά της ξεκαθάρισε πως ερμηνεύτηκαν λάθος τα όσα είπε και δεν θεωρεί ότι υπάρχει κλίκα, αλλά ότι τα αγόρια είναι πιο δεμένα.

Διαβάστε ακόμη:

Survivor 2018: Αποχώρησε η Ξένια από το reality επιβίωσης-Ξέσπασε σε κλάματα η Δαλάκα

Keywords
Τυχαία Θέματα