Προβλέψεις Παρασκευή 5 Απριλίου 2019

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Η ανανέωση είναι λέξη κλειδί. Θέλετε να ανανεώσετε την εμφάνισή σας, τη διάθεσή σας, το σπίτι, τη γκαρνταρόμπα σας, τις δραστηριότητές σας, ακόμα και τις παρέες σας. Η αλλαγή παραστάσεων και η ανατροπή της ρουτίνας γίνονται σκοπός –απλά να θυμάστε πως κάποιες φορές η ρουτίνα είναι γλυκιά και πολύτιμη.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Πολλά ακούτε από τους γύρω σας, σχόλια, απόψεις, μερικές φορές μάλιστα πολύ απόλυτα διατυπωμένα. Παρόλα αυτά μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα από αυτά που σας λένε οι άλλοι, γιατί η δική σας γνώμη μπορεί

να διαφέρει.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Μετά από ένα μεγάλο διάστημα που η προσοχή σας έχει διασπαστεί σε χίλιες μεριές ένα συμβάν ή μία συζήτηση σας κάνει να συνειδητοποιήσετε τι έχει πραγματικά σημασία και αποφασίζετε να βάλετε εκ νέου προτεραιότητες. Είναι σημαντικό να ακούτε αυτά που οι άλλοι έχουν να σας πουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Τον τελευταίο καιρό έχετε κάνει κάποιον/κάποια να καρδιοχτυπά για εσάς. Για να έχει όλο αυτό την εξέλιξη που θα θέλατε θα πρέπει να βρείτε μια χρυσή ισορροπία: ούτε να πέσετε με τα μούτρα, ούτε να κάνετε τους αδιάφορους. Και πάνω από όλα να δείχνετε δυναμικοί και με αυτοπεποίθηση.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Όταν σας πιάνει το πείσμα σας μπορεί να αντιδράσετε απότομα και αυτό μπορεί να παρεξηγηθεί από όσους δεν σας γνωρίζουν καλά. Προσπαθείτε να φιλτράρετε τις αντιδράσεις σας και να ελέγχετε την παρόρμησή σας για να μην βρεθείτε σε άβολη θέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Μέσα στην εργασιακή σας ομάδα ξεχωρίζετε για τον επαγγελματισμό, την οργάνωση και τη συνέπειά σας και αυτό υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σας φέρει μπροστά σε ευχάριστες εξελίξεις που αφορούν τόσο τα οικονομικά σας, όσο και την καριέρα σας γενικότερα.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Η Άνοιξη σας βρίσκει σε μια διάθεση αλλαγής. Θέλετε να αποκτήσετε νέες, πιο υγιεινές συνήθειες, θέλετε να αποκτήσετε νέες δραστηριότητες, να κάνετε ταξίδια. Μέσα από κοινωνικές συναναστροφές θα αποκτήσετε και καινούργιες παρέες μέσα από τις οποίες μπορεί να προκύψει και κάποια ενδιαφέρουσα ερωτική γνωριμία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Προσέξτε τι λέτε και μπροστά σε ποιους γιατί κάποια από τα λεγόμενά σας μπορεί να μεταφερθούν με λάθος τρόπο σε λάθος ανθρώπους και να βρεθείτε μπλεγμένοι σε μια παρεξήγηση, κυριολεκτικά από το πουθενά. Όσο πιο μετρημένοι είστε αυτή την εποχή, τόσο το καλύτερο για εσάς.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Μετά από ένα διάστημα πίεσης, παρεξηγήσεων, απογοητεύσεων και έντασης, ξυπνάτε αποφασισμένοι να το πάρετε αλλιώς. Ακονίζετε τα βέλη στη φαρέτρα σας, βάζετε νέους στόχους, πατάτε στα πόδια σας πιο γερά από ποτέ και βγάζετε από το κάδρο ανθρώπους που σας στενοχωρούν ή μόνο ζητούν από εσάς χωρίς να δίνουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Κάποιες φορές είναι βολικό να κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις, αλλά όταν το παρακάνεις στο τέλος σε νομίζουν και για… χαζό. Είναι πολύ πιο αποτελεσματικό το να επισημάνεις εύστοχα και στο σωστό timing τι σε ενοχλεί από το να παριστάνεις πως δεν σε πειράζει ενώ σε πειράζει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
H οικογένειά σας έχει αποδείξει τον τελευταίο καιρό πως είναι σε όλα σύμμαχός σας, ενώ και εσείς με τη σειρά σας είστε πάντα στο πλευρό των δικών σας ανθρώπων, θυσιάζοντας κάποιες φορές ακόμα και επαγγελματικές ευκαιρίες ή προκλήσεις, προκειμένου να μη διαταραχθούν οι ισορροπίες.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Αν κάτι σιχαίνεστε είναι το ψέμα και η υποκρισία. Οι καταστάσεις θα σας τα φέρουν έτσι ώστε θα αποκαλυφθούν όσοι δεν έχουν υπάρξει ειλικρινείς απέναντί σας τον τελευταίο καιρό -και θα έχετε την ευκαιρία να τους βάλετε στη θέση τους ή να τους βγάλετε από τη ζωή σας.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα