Αν οι αλλεργίες ταλαιπωρούν το δέρμα σας υπάρχουν δύο προϊόντα που πρέπει να πάρουν την πρώτη θέση στο νεσεσέρ σας

Οι αλλεργίες αποτελούν πλέον σημαντική πηγή ανησυχίας και συχνό φαινόμενο στη σύγχρονη εποχή είτε οφείλονται σε περιβαλλοντικούς παράγοντες, είτε στην αυξημένη ρύπανση είτε σε αλλαγές του τρόπου ζωής. Επηρεάζουν εκατομμύρια ανθρώπους στον κόσμο και στις περισσότερες περιπτώσεις έχουν αρνητικές επιπτώσεις στο δέρμα το οποίο παρουσιάζει κοκκινίλες, εξανθήματα αλλά και ιδιαίτερη ευαισθησία.

Η La Roche Posay καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να συμβάλλει στην καταπολέμηση των αλλεργιών που ταλαιπωρούν ένα μεγάλο αριθμό γυναικών και στη χώρα μας. Η εμβληματική σειρά Toleriane είναι σχεδιασμένη

για το αλλεργικό δέρμα αφού το ενδυναμώνει και το καταπραΰνει. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που δημιούργησε το Toleriane Ultra 8. Ένα mist καθημερινής ενυδάτωσης που ανακουφίζει από την αίσθηση της δυσφορίας, ηρεμώντας και προστατεύοντας την επιδερμίδα. Ένα προϊόν που μπορείτε να χρησιμοποιείτε άφοβα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Εσείς έχετε αλλεργίες;

Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό παγκόσμιο πρόβλημα: υπολογίζεται ότι, μέχρι το 2050, 1 στους 2 ανθρώπους θα υποφέρει από αλλεργίες. Γι’ αυτό, η La Roche-Posay χρησιμοποιεί την τεχνογνωσία της για να βοηθήσει στην καταπολέμηση των αλλεργιών! Καθώς τα αλλεργιογόνα αυξάνονται συνεχώς σε αριθμό, είναι πια καιρός να τα αντιμετωπίσετε.

Αυτή η δερματολογική εντατική ενυδατική φροντίδα παρέχει διπλή δράση που καταπραΰνει μέσα σε 1 μόλις λεπτό.

Τα αποτελεσματικά συστατικά της Toleriane Ultra επιλέχθηκαν ειδικά για την φροντίδα του αλλεργικού και εξαιρετικά ευαίσθητου δέρματος. Και πιο συγκεκριμένα:

Neurosensine: Ανακουφίζει άμεσα τα συμπτώματα αντιδραστικότητας και μειώνει την ευαισθησία του δέρματος.

Ιαματικό Νερό La Roche Posay: Εξισορροπεί το μικροβίωμα του δέρματος, καταπραΰνει και δρα κατά των ερεθισμών.

Ενεργή Γλυκερίνη: Προσφέρει ενυδάτωση και απαλότητα.

Βούτυρο Karite: Προσφέρει βαθιά θρέψη στην επιδερμίδα αποκαθιστώντας και προστατεύοντας τον επιδερμικό φραγμό.

Το Toleriane Ultra 8 είναι εμπνευσμένο από τα ιαπωνικά τελετουργικά “υγρής περιποίησης”. Πρόκειται για μία έξτρα ενυδατική φόρμουλα με συμπύκνωμα στη σύνθεση της που εμποτίζει το δέρμα με νερό, ενώ η ανάλαφρη, απαλή υφή του εξασφαλίζει αμέσως φρεσκάδα και άμεσα αποτελέσματα.

Διαβάστε ακόμη:

Μια πετσέτα-θαύμα που θα σας αφήσει άφωνες

H Ulla Johnson υπογράφει μια νέα συλλογή μακιγιάζ που θα σας μεταμορφώσει σε ρομαντική Νεοϋορκέζα!

Keywords
Τυχαία Θέματα