MasterChef: Ξάφνιασε την ομάδα του ο Σταμάτης Κωβαίος με την απόφαση του! Αντέδρασαν οι συμπαίκτες του!

Μικρή η διαφορά στα αποτελέσματα της ομαδικής διαδικασίας του MasterChef και τους κριτές να αφήνουν αιχμές πως υπήρξαν αντιγραφές ανάμεσα σε μπλε και κόκκινους με τα πιάτα των δύο ομάδων να μοιάζουν αρκετά μεταξύ τους. Νικήτρια στην ομαδική δοκιμασία αναδείχθηκε η κόκκινη ομάδα με 227 βαθμούς έναντι της μπλε, που συγκέντρωσε 208 βαθμούς.

Κι ενώ οι νικητές της ομαδικής δοκιμασίας έζησαν μια υπέροχη βραδιά με τον Γιάννη Αποστολάκη στον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος,

απολαμβάνοντας ένα τέλειο γεύμα με θέα το Μικρολίμανο, χαμένοι θα έπρεπε να παλέψουν για την ασυλία προκειμένου να μην έχουν μπροστά τους το άγχος μιας ενδεχόμενης αποχώρησης.

Ο Σταμάτης Κωβαίος παρόλο που κατά κοινή ομολογία από την ομάδα του θεωρήθηκε ένας καλός αρχηγός πήρε μια απόφαση που ξάφνιασε τους πάντες, όταν οι κριτές του αποκάλυψαν το πλεονέκτημα που είχε.

Ως αρχηγός, έπρεπε να επιλέξει ή να δώσει ασυλία σε κάποιον παίκτη ή να υποδείξει τον πρώτο υποψήφιο. Ο Σταμάτης ζήτησε να τεθεί ο ίδιος υποψήφιος προς αποχώρηση, αφού ήταν αρχηγός και επειδή το δικό του πιάτο συγκέντρωσε τη χαμηλότερη βαθμολογία. Η ομάδα του ξαφνιάστηκε και διαφώνησε για αυτή του την επιλογή, λέγοντας πως εφόσον μπορεί να δώσει σε κάποιον ασυλία, να κάνει αυτό.

Στην αρχή ήταν ανένδοτος, αλλά στη συνέχεια αποφάσισε να δώσει την ασυλία στον Παντελή Βούρο γιατί ήταν υπαρχηγός και το πιάτο του ήταν το καλύτερο στην ομαδική δοκιμασία. Αυτό όμως έγινε υπό την προϋπόθεση οι συμπαίκτες του να τον ψηφίσουν στην ψηφοφορία διαφορετικά. «Αν δώσω ασυλία και δεν ψηφιστώ θα αποχωρήσω οικειοθελώς, σας το λέω!», ανέφερε συγκεκριμένα ο Σταμάτης Κωβαίος που δήλωσε την επιθυμία του να μη διαγωνιστεί και για την ασυλία, με τους κριτές να επισημαίνουν πως οι κανόνες είναι για όλους και πρέπει να διαγωνιστεί κανονικά.

Διαβάστε ακόμα: “Μπορεί και να ενέδιδα σε σεξουαλική παρενόχληση”

Keywords
Τυχαία Θέματα