Πρώην παίκτρια του GNTM αποκαλύπτει: «Νόσησα από κορονοϊό και έτρωγα σκόρδο για να μην εξελιχθεί»

Η Ίλντα Κρόνι παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Happy Day και τη Χριστιάνα Κοχλατζή και μίλησε για το GNTM, τον χωρισμό της από τον star του Bollywood αλλά και την περιπέτειά της με τον κορονοϊό.

Μιλώντας για το GNTM και την πρώην σχέση της, το όμορφο μοντέλο είπε: «Τα παιδιά που θα μπουν στο GNTM, πρέπει να ξέρουν το λόγο που θέλουν να μπουν. Ο πιο μεγάλος αντίπαλος θα είναι ο εαυτός τους εκεί μέσα. Δεν με τρόμαξε ιδιαίτερα η δημοσιότητα που πήρε η σχέση μου, το είχα συνηθίσει εκεί.

Δεν ήθελα να γίνει θέμα η  προσωπική μου ζωή στο GNTM γιατί μπήκα σε ένα ριάλιτι που έχει σχέση με τη μόδα. Χωρίσαμε μερικούς μήνες μετά το GNTM… Γενικά μιλάμε, εκείνος έχει προχωρήσει τη ζωή του και είμαι χαρούμενη γι’ αυτόν, θέλω το καλό του και έτσι έχουμε μια καλή επαφή».

Αναφερόμενη στην περιπέτειά της με τον κορονοϊό, η Ίλντα Κρόνι αποκάλυψε ότι έτρωγε σκόρδο προκειμένου να αντιμετωπίσει τον ιό: «Ήταν λίγο δύσκολα με τον κορονοϊό, νόσησα κι εγώ, έχασα τη γεύση μου, δεν μπορούσα να μυρίσω τίποτα. Έτρωγα σκόρδο για κάποιες μέρες για να μην εξελιχθεί, να μην έχω πυρετό, να μην έχω κάτι άλλο… Έφυγε ο κορονοϊός… Δεν ξέρω αν όντως βοήθησε το σκόρδο, αλλά ήταν μια θεραπεία που την χρησιμοποιούσαν πολλά άτομα».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Ζήσης Ρούμπος: «Έχω ασκήσει ψυχολογική και λεκτική βία, δούλεψα για να σκοτώσω το τέρας»

 Συγκινεί η Σοφία Μουτίδου: «Δεν αντέχω πια να ακούω για φίλους που νοσούν, που πεθαίνουν…»

 Ρένια Λουιζίδου για το #metoo: «Αισθάνομαι μία ευθύνη απέναντι στις κοπέλες και στα αγόρια που μπήκαν μπροστά»

Keywords
Τυχαία Θέματα